В Чигирині боксувала збірна України!
Написав Стас Лопес   
Субота, 05 травня 2012, 06:16

003128

 

   Днями в Чигирині завершився тренувальний збір жіночої збірної України з боксу. В новенькому боксерському залі Чигирина відбулося справжнє шоу. В рамках підготовки до чемпіонату Європи дівчата попрацювали два тижні і навіть встигли взяти участь в невеличкому товариському турнірі. Молодіжна та юнацька збірні з боксу продемонстрували за рахунок чого вони можуть поборотися за нагороди чемпіонату Європи, який на початку осені пройде в Польщі. Для новоствореної боксерської зали Чигирина це перший тренувальний збір такого масштабу. За словами  заслуженого тренера України – Андрія Мальованого, нині ця зала входить в трійку кращих тренувальних в Україні.

 

IMG_3148

 

«В нас прекрасні умови для тренувань і це вже визнали, як тренери так і боксери. Ця новостворена зала постійно розвивається і скажу вам, що напередодні самого чемпіонату Європи дівчата знову приїдуть до Чигирина на заключний збір. Щодо нашої роботи протягом останніх двох тижнів то ми більше працювали над фізичною підготовкою і тактичними діями», - зазначив Мальований.

 

   Сам Мальований є другим тренером молодіжної збірної України, а керував тренувальним процесом Сергій Данилів з Івано-Франківська. Загалом, на цей двотижневий збір приїхало 30 кращих боксерок нашої держави у своїх вікових катекгоріях. Серед них – чемпіонка світу та краща боксерка планети серед молоді – Вікторія Вірт зі Львова. Вона красномовно підтвердила свої можливості і на чигиринському ринзі та здобула перемогу в своїй ваговій категорії (54 кг) тренувального міні–турніру, в якому перші номери збірної протистояли другим.

 

«Я задоволена збором в Чигирині та виступом в контрольному матчі. Розраховувала на те, що доведеться чимало працювати тут, так воно і вийшло. Сподіваюся, що це допоможе мені в подальших стартах» - зауважила Вірт.

 

0IMG_3144

 

В цій збірній України є і дві представниці Черкащини. На чемпіонат Європи скоріш за все поїдуть Марина Мальована (57 кг) та Альона Капша (+91 кг). На тренувальному турнірі вони також відбоксували на відмінно і оформили свої перемоги.

 

1IMG_3166

 

23135