Збірна Черкаської області з боксу провела відкрите тренування
Написав Юлія Глизь   
Середа, 11 січня 2017, 13:30

83Ax-9nzn4A

На ньому кращі боксери області продемонстрували свої вміння та фізичну підготовку.

 

 

Захід, що вчора відбувся в одному з черкаських фітнес-клубів, відвідали заступник голови ЧОДА Констянтин Омаргалієв, директор школи вищої спортивної майстерності Наталія Стороженко та начальник управління у справах сім'ї, молоді та спору ЧОДА Максим Зеленський. Перед початком тренування найкращих спортсменів нагородили спортивним спорядженням.

dZ5lkKFfkdI

Першим до черкаських спортсменів звернувся заступник голови Черкаської ОДА  Констянтин Омаргалієв: "Користуючись нагодою, хочу окрему виголосити тренеру, тому що дійсно кожен спорт починається з тренера. І, якщо тренер любить свій спорт, якщо він у ньому розуміється, то тоді й з'являються такі прекрасні учні, яких я перед собою сьогодні бачу. Хочу побажати, щоб кожен з вас досягнув свого успіху і щоб усі цілі, які ви перед собою поставили, як у спорті, так і у житті ви неодмінно досягли".

 

 

За словами тренера збірної Андрія Мальованого, у 2016 році  наша збірна серед чоловіків посіла 7 місце із 23-х команд. Юніорська команда виборола на чемпіонаті України ІІ командне місце, так само, як і наша жіноча команда. Тобто ми показали дуже гарні результати. У 2017 році найпершим турніром буде Майстерський турнір, який відбудеться із 1 до 5 березня у місті Черкаси. Але найважливішими стануть Чемпіонати України в усіх вікових категоріях та Кубки України.

BH16DLrnCaM

Також начальник управління у справах сім'ї, молоді та спору Черкаської ОДА Максим Зеленський наголосив на користі таких відкритих тренувань: "Першочергово, ми хотіли розвіяти міфи та стереотипи про бокс і показати досягнення нашої обласної збірної".

jiJwo  wESQ

 

UK8QU4FqT2o

bThzri1YxAU

f6k3xvARtRo