Черкаські боксери отримали нагороди за підсумками року
Написав Administrator   
Вівторок, 27 грудня 2016, 14:00

wuE5HWGPqM0

У Черкасах підбили підсумки боксерського року та нагородили спортсменів, що найбільше відзначилися у 2016-му на всеукраїнських турнірах.


Саму урочисту частину приурочили до відкриття щорічного боксерського турніру пам’яті Геннадія Козлова. Цікаво, що саме Козлов є засновників боксу в Черкаській області, а один із його вихованців навіть обслуговував турнір у якості судді.
9QhVRwwZC1g

46sY7eOWhQo

"У цьому році ми зуміли виступити одною ефективною командою. Головна наша сила - це єдність. Тому я вдячний за самовідданість, запал в очах та нестримну енергію. У нас залишилася одна мрія - виховати на Черкащині олімпійського чемпіона із боксу. Тому я переконаний, що ми це зробимо. І тільки разом", - зазначив президент Федерації боксу Черкаської області Сергій Тищенко.


Із його рук відзнаки отримали боксери Мирослав Гончар, Володимир Медведенко, Максим Дзюбейло, Дмитро та Юрій Майдакови, Євген Овсянніков, Cергій Мунька, Євген Мазур, Марина Мальована, Максим Кофман, Валентин Івасюк, Андрій Смірнов.

Також нагороди отримали тренери та судді - Віктор Петриченко, Олександр Піскун, Андрій Мальований, Зуфар Міфтахов, Юрій Зубов, Віктор Кабанов і багато інших.
7VysNoXrAnY
Також перед присутніми виступив депутат Черкаської облради Юрій Ботнар, який зазначив, що на Черкащині із наступного року планують запровадити повноцінну програму підтримки та розвитку боксу за рахунок субвенції із обласного бюджету.

"Це дасть змогу займатися боксом у різних куточках Черкащини: починаючи із села і закінчуючи містом. Я переконаний, що справжній чоловік має обов'язково займатися боксом. Це дає впевненість у власних силах не тільки на ринзі, а й в житті", - зазначив Юрій Ботнар.

GwFJiOyLCfI

zmi.ck.ua