Черкаські й уманські боксери виступили на Чемпіонаті України
Написав Ярослав Петриченко   
Вівторок, 22 листопада 2016, 12:23

im4648age1

За підсумками змагань, уманчанин Євген Овсянніков став членом національної збірної України з боксу.

 

 

В останьому чемпіонаті України з боксу серед чоловіків, який проходив із 14 до 20 листопада в Харкові, Євген у ваговій категорії 49кг посів високе ІІІ місце. Свій півфінальний бій уманчанин в рівному протистоянні програв боксеру з Маріуполя Білостоцькому О. з рахунком 1:2.

 

За підсумками цих важливих змагань сформувалась збірна України, в яку увійшли всі ті боксери, які посіли призові місця змагань. Саме ці бійці вже у 2017р. в складі національної збірної боксуватимуть у важливих змаганнях в рамках олімпійського боксу, розіграшів APB та WSB. Маємо надію, що уманські боксери там будуть також. Що торкається виступу іншого уманського боксера Смирнова Андрія, то він також показав пристойний результат. Вигравши два бої, лише у чвертьфіналі наш земляк поступився іменитому боксеру з Хмельницького Мгеру Оганисяну, який до речі, місяць тому виграв чемпіонат світу серед студентів в Таїланді.

 

Окрім уманських боксерів, гарно в Харкові виступили і черкасці: Мунька Сергій (60кг) - ІІІ місце, Жовтобрюх Сергій (49кг), Гончар Мирослав (60кг), Мазур Євген (56кг) - V місця.

Отож, в активі Умані третє та п'яте місця, у черкасців - третє і три п'ятих.

Уманських боксерів готували боксерів до змагань Петриченко Віктор та Кабанов Віктор.