"Прискор" - чемпіон області з футволею!
Написав Максим Гаптар   
Субота, 29 вересня 2012, 13:14

priskorchampsDSC00519

У напруженому матчі "Прискор" здолав "Світлоприлад" і став чемпіоном першого чемпіонату Черкаської області з футволею.

"Прискор" - "Світлоприлад" 2 : 0 (23 : 21; 21 : 5)

"Прискор": Павло Присяжнюк, Євген Скорняков, Олексій Присяжнюк - "Світлоприлад": Ярослав Лукієнко, Олександр Куленко 

priskorchampsDSC00507 

Із самого початку поєдинку гравці "Прискору" швидко повели в рахунку. Дует "прискорівців" Євгена Скорнякова та Павла Присяжнюка після власної подачі заробляв перевагу в розіграші і доводив її до перемоги. Пара Ярослава Лукієнка та Олександра Куленка важко входила в матч, тому на старті першої партії "Прискор" повів 8 : 2. Втім гравці "Світлоприладу" швидко зібралися і дещо відіграли своє відставання 6 : 8. Наступні кілька розіграшів тривали у жорсткій боротьбі, після чого "Прискор" знову "втік" на відстань більш ніж 6 очок. Партія наближалась до завершення, а відрив "Прискору" лишався - 15 : 8, 18 : 12.

priskorchampsDSC00508 

Лише після того, як "Прискор" вийшов на фінішну пряму у партії, гравці "Світлоприладу" зібралися і почали наздоганяти суперника. У ці хвилини запорукою успіху "Світлоприладу" були вдалі подачі Олександра Куленка. Подача, після чого кілька непоганих розіграшів і "Світлоприлад" не лише зрівняв рахунок, а й вишов уперед 21 : 20. Однак, дует Скорняков-Присяжнюк зібрався у потрібний момент і виграв наступні три розіграші і святкував перемогу у партії 23 : 21.

priskorchampsDSC00577

У другому сеті гідної боротьби не вийшло. "Прискорівці" з перших розіграшів знову пішли уперед - 7 : 2. І, на відміну від першої партії, у другій гравці "Світлоприладу" не зуміли гідно опиратися своєму супернику. На боці "Прискору" була навіть фортуна, оскільки у кількох розіграшах м’яч дивом перелітав сітку і влучав у поле "Світлоприладу". Ярослав Лукієнко та Олександр Куленко повністю "розклеїлися" у другому сеті, у гравців "Світлоприладу" не виходило провести  вдалий розіграш, тому гравці "Прискору" довели рахунок до розгромного. У підсумку 21 : 5 у другій партії і загалом 2 : 0.

priskorchampsDSC00555

"Прискор" перший чемпіон Черкаської області з футволею.

priskorchampsDSC00579

Павло Присяжнюк та Євген Скорняков, гравці "Прискору": 

 


 
 

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.