Над трибунами Центрального стадіону з'явиться накриття
Написав Administrator   
П'ятниця, 08 липня 2016, 14:54

11898535 891595657573258 3836823274221735078 n

У Черкаській міськраді уклали договір на реконструкцію будівлі Центрального стадіону. Сума угоди – 531 тисяча гривень.

   Інформація про це розміщена на порталі E-Data. Накриття над трибунами стадіону плануватиме приватне підприємство “Архкомплекспроект“. Договір діє до кінця року.

   – На виконання програми соціально-економічного розвитку включено розробку проектно-кошторисної документації по накриттю над стадіоном. Це буде зроблено з метою підведення стадіону до певних стандартів для змагань відповідного рівня. Ми запропонували розробку проектно-кошторисної документації черкаському архітектурному підприємству, яке розробляло численні проекти, в тому числі перинатальний центр і так далі, – розповідає кореспонденту нашого видання директор Департаменту архітектури і містобудівання Артур Савін.

   За словами чиновника, зараз визначається концепція майбутнього проекту. Коли проект буде готовий, чиновник говорити не береться, оскільки планований об’єкт є складним. – Поставлено завдання проектувальнику предаставити кілька ескізних проектів: економ, середній і повноцінний. Щоб ми могли представити для розгляду виконкому і депутатам для визначення того ліміту, який, на думку міськради, буде витрачено на цей об’єкт,пояснив Савін.
Джерело: infomist.ck.ua