Черкаські міліціанти подарували юним гімнастам свято спорту
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 07 березня 2015, 15:42
5gimnastuka sport 20145 1
    У спорт – з малечку. Черкаські міліціанти подарували юним гімнастам свято спорту. А найкращих з них відібрали для участі у відкритому чемпіонаті області.
    У свої 11-ть років Дмитро вже може похизуватися 7-річним стажем у спортивній гімнастиці. За цей час, говорить, встиг досягти значних успіхів у цій справі.
333Ihfghfgjnghngh1784    "Я чемпіон сьогоднішніх змагань. Це брусся, кільця, коні, вільні вправи, поперечний стрибок", – говоритьДмитро Шашко, учасник змагання зі спортивної гімнастики.
   Сьогодні Дмитро серед учасників відкритого черкаського чемпіонату "Юний гімнаст". Його для маленьких містян організували за підтримки черкаського управління міліції.
   "Я переконаний, що сьогодні на нашій спортивній арені засяють нові зірки. І ми з гордістю будемо вимовляти їхні імена", – додаєОлександр Оржехівський, командир роти міліції громадської безпеки особливого призначення.
   Звання "Юний гімнаст" виборюють хлопчики й дівчатка різного віку. Найстаршому учаснику змагань – 12, а наймолодшому – всього чотири. Та тренери діляться: всі вони вже тепер показують неймовірні результати. Та готуються стати всеукраїнськими та світовими чемпіонами.
    "У нас зараз ДЮСШ змагання, потім у нас буде чемпіонат області, чемпіонати міста. А старші спортсмени готуються на всеукраїнські змагання. У нас дуже багато чемпіонів України", – ділиться Ірина Надюк, віце-президента Черкаської федерації спортивної гімнастики Черкаської 666Ivdsbfgh1772області.
   Всіх юних чемпіонів міліціанти нагородили медалями та грамотами. І обіцяли: це не останнє свято спорту, яке вони дарують юним спортсменам. 
   "Ніколи фізична підготовка не була осторонь міліції. Нам потрібні кадри, які тут зараз куються. Діти через деякий час прийдуть на службу як в органи внутрішніх справ, так і в збройні сили України. В цей нелегкий час дійсно підготовлена молодь – вона дуже потрібна на службу і ми їх чекаємо", – говорить Іван Давиденко, старший інспектор з особливих доручень відділу професійної підготовки УКЗ УМВС.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: "vikka.ua"