Черкаська «Вікторія» виборола перепустки на чемпіонат світу!
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 20 лютого 2015, 09:33
200215 v1OvO0q5xi8 1
   Із чемпіонату України на чемпіонат світу. Такий курс тримає черкаський танцювальний колектив "Вікторія". Спортсмени повернулися з всеукраїнської першості з сучасного танцювального спорту.
    Із чемпіонату України до тренувальної зали. Танцівники колективу "Вікторія" працюють майже цілодобово. Бо на кону – чемпіонат світу. Перепустки туди черкаські дансери вибороли на останній всеукраїнській першості з сучасного танцювального спорту.

200215 8Z2jA2O0x8o 2

   Вікторія Сухенко, керівник танцювального колективу "Вікторія": "У найскладніших категоріях наші діти взяли перші місця і фіналістів теж було дуже багато. Аплодували стоячи іноземні судді – це теж дуже високий для мене показник. Хороше покоління росте у нас і, я думаю, що в наступному сезоні відзнак у нас буде значно більше".
     Перше золото у черкаську скарбничку поклала 13-річна Дарина Яремчук. Дівчина стала лідером у категорії "диско юніори". Чим автоматично забронювала собі місце на чемпіонаті світу.

200215 v1OvO0q5xi8 2

   Дарина Яремчук, танцівниця: "Було дуже складно, конкурентів багато, обирали кращих. Мені набридло програвати, немає нічого неможливого. Довела всім, що я краща".
   Чемпіонські звання також вибороли Сухенко Вікторія, Кузьменко Анна та Слізченко Вікторія. А от серед призерів опинилися – Вікторія Матковська, Олександра Литвяк та Тимофій Сергієнко. Останній виборов бронзу у категорії "диско".
   Тимофій Сергієнко, танцівник: "Багато учасників, складні були категорії, дуже треба було старатися, щоб зайняти гарне місце".

200215 8Z2jA2O0x8o 1

   Абсолютним тріумфатором цьогорічного чемпіонату України став Євгеній Дубінчук. Юнаку аплодували стоячи навіть судді. Він став першим аж у трьох категоріях: "хіп-хоп", "диско", "хаус". Опісля ще й отримав три золоті відзнаки. Тепер готується вже до світової першості.
   Євгеній Дубінчук, танцівник: "Ціль – гарно станцювати для себе. Я не танцюю для когось, суддів. Коли я виходжу. То танцюю для себе. І якщо я задоволений виходом, то задоволений. Як ні, то ні".

1 zolota vidznaka 20133azEgmL6s4U 1

   Поповнити національну скарбничку новими нагородами та прославити Україну на весь світ. Такий курс тримають танцівники колективу "Вікторія". Втілити це вони планують в Італії. Саме там вже незабаром стартує чемпіонат світу із сучасного танцю.