Черкасці бігали, щоб допомогти АТОвцям
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 01 жовтня 2014, 17:01
1 10 2014 3
    У Черкасах бігали, щоб зібрати кошти пораненим АТОвцям.
   Пробіг – заплатив. У Черкасах спортсмени-аматори у своєрідний спосіб вирішили зібрати допомогу пораненим АТОвцям. Благодійний забіг ініціював один із фітнес-клубів. За участь у заході охочі робили символічний внесок. Серед перших – держслужбовець Анатолій Борисович.Заради благої справи він без вагань змінив краватку на спортивний костюм. Так демонструє колегам, як можна поєднати приємне з корисним.

1102014 1

   «Головне, звичайно, участь взяти і, враховуючи те, що цей захід йде на підтримку української армії, це головне його призначення. Ну, і звичайно, сформувати здоровий спосіб життя. Якщо в чесній спортивній боротьбі здобуду перемогу, то буде приємно», – ділиться Анатолій Борисович, учасник забігу.

101 2014 5

   Благодійний забіг – це ще одна можливість нагадати черкасцям про потреби бійців АТО, кажуть організатори. Перелік необхідного росте щодня. Та допомагати поспішають не всі. Тому кожен учасник благодійного забігу мав покласти в скарбничку мінімум 30 гривень, каже Тетяна. 

1 10 201 4 2

    «Збір коштів для благодійності, для прикордонників і поранених у зоні АТО. Всі кошти, які сьогодні зберемо на них будуть закуплені теплі речі і все необхідне», – говорить Тетяна, організатор забігу.
   Перед стартом – традиційна розминка. Робити її не ліняться ні дорослі, ні малеча. Опісля – довгоочікуваний старт і колона рушила.
1 10 2014 4
    Від 34-ої школи активісти бігли аж до Долини троянд. Так долають дистанцію у 2,5 кілометри. Зрештою, черкащани набігали 1200 гривень. Спортивну перемогу присвятили українській армії.