На Черкащині сезон спартакіад
Написав Стас Лопес   
П'ятниця, 22 серпня 2014, 09:40

s2DSCN5759

Відбулася V Спартакіада обласної організації профспілки працівників соціальної сфери.

 

 

   Учасників з 30-ти команд гостинно прийняв санаторно–оздоровчий комплекс «Світанок», розташований в селі Свидівок.

До програми Спартакіади, крім традиційних видів спорту – легкоатлетичного кросу, настільного тенісу, шашок, шахів, дартсу, перетягування канату та естафети «Веселі старти» вперше, на прохання багатьох команд, був включений пляжний волейбол.

Спартакіаду відкрили голова профспілки Людмила Веселовська та голова обласної організації ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський.

У цікавій та напруженій спортивній боротьбі пройшли змагання з кросу, дартсу, настільного тенісу. Великий інтерес викликали змагання з шашок та шахів. Особливо вражало змагання з перетягування канату. Саме змагання з цього виду завжди викликають найбільший інтерес у вболівальників. 

 

  За підсумками Спартакіади перемогу отримала команда Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих, на другому місці - команда Смілянського психоневрологічного інтернату і на третьому місці  - команда Гельмязівського психоневрологічного інтернату.

 

spartakDSCN5727

 

  Юрій Мрачковський, голова обласної організації фізкультурно – спортивного товариства «Спартак» :

 «Ми щиро вдячні голові профспілкової організації працівників соціальної сфери Людмилі Веселовській  за ініціативу та особисте сприяння в залученні до участі в змаганнях Спартакіади працівників та службовців галузі. В такий скрутний час тридцять команд з усіх куточків області знайшли можливість приїхати та взяти участь в змаганнях.

 

   Також необхідно відзначити, що  обласна організація ФСТ “Спартак», спільно з галузевими профспілковими організаціями, у цьому році провели фінальні змагання обласних Спартакіад серед депутатів всіх рівнів, державних службовців, профспілки працівників дирекції «Укрпошта» (голова профспілки Ірина Солопова), профспілкової організації «Укртелеком»  (голова Оксана Черних), управління фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві ( начальник управління Василь Драченко).

 

   Наразі готуються до проведення Спартакіади працівники охорони здоров’я (голова Валентина Кочубей), культури (голова Василь Марштупа), працівників держустанов ( голова Катерина Кучугурна).

10 вересня на спортивній базі «Динамо» пройде Спартакіада працівників спортивних споруд, а в жовтні місяці відбудеться обласна міжгалузева Спартакіада профспілок Черкащини.

Ми вдячні всім за участь в змаганнях та бажаємо подальших успіхів.»