Як зустрічатимуть «дракона» люди спорту Черкащини
Написав Вікторія Хамаза, Максим Гаптар   
Субота, 31 грудня 2011, 13:30

98eaf497bcd7b3216b187e7fa2ab45e6ece2740e

 

До Нового року лишаються лічені години. Позаду виснажливі тренування, постійні подорожі, поразки та неповторні миті перемоги. Усі спортивні діячі міста у ці дні дозволяють собі трошечки розслабитись та гідно зустріти Новий 2012-й рік! «Черкаський спорт» напередодні свята поцікавився у провідних спортсменів, тренерів та спортивних діячів, як та де вони будуть зустрічати Новий 2012-й рік, та яка їхня  улюблена страва на святковому столі.

 

 

sdasdasy_1f66ff51

Олексій Горішний (фітнесист):

   «Новий рік зустрічатиму вдома і без особливих частувань, оскільки наразі дотримуюсь дієти. Можливо, що улюбленою стравою цього року стане який-небудь сир».

 

 

 

 

 

 

 

 

sadasdas1DSC05606

Світлана Бондар (директор ПС «Будівельник»):

   «Традиційно Новий рік зустрічаю вдома, адже вважаю це свято родинним. Часто  саме на це свято до нас приїжджає з Москви мій брат зі своєю родиною. Ми збираємось у такому великому сімейному колі і вітаємо один одного, нікуди не виїжджаючи».

 

 

 

 

 

 

 

2222z_d138041bЄвген Гуд (капітан ФК «Славутич»):

   «Цього року проводжатиму старий рік разом зі своєю родиною, а Новий рік зустрічатиму уже у коли друзів. У мого друга і його дружини будинок приватний, там і зустрічатимемо. Щодо страви улюбленою – то це мамин салат «Лакомка».

 

 

 

 

 

 

 

545_dedmoroz

Андрій Лебединський (засновник Центру виховання молоді «Вулкан»):

   «Ну, «Вулкан» – це велика сітка всіх закладів, це і «Світ розваг». І в нас є ресторан «Вулкан». Новий рік я буду святкувати у себе на «Вулкані». А, що стосується страви, то тут все залежить від настрою у цей день. Доречі, я і сам дуже добре готую, навіть подекуди стаю готувати до поварського столика у ресторані. Хоча є класика, яка просто  повинна бути. Я думаю, що ніхто не уявить святкового столу без салатів «Олів’є», «Шуби» або ж, всіми улюбленого з радянського союзу, холодцю – це страви, які повинні бути. Якщо говорити про щось нове, то в нашому ресторані є така страва «Водний світ», вона з морепродуктів, які я дуже полюбляю, і, тому, у новорічну ніч буду насолоджуватись саме нею».

 

 

12113212312312Сергій Черкаський (кікбоксер):

   «Традиційно святкую Новий рік у колі друзів, великою та дружньою компанією з гучним святкуванням. Але цього року так не вийде. У моєму житті сталися приємні зміни. Я одружився і нещодавно став молодим батьком. Тому цього року, однозначно, буду святкувати з родиною: дружиною та нашим 6-місячним малям! 

А стосовно страви – то це будь що, аби там були ананаси, курка та кукурудза! А взагалі, дуже наїдатися не буду. Адже після свят одразу треба повертатися до тренувань, тому важливо тримати себе в формі».

 

 

 

 

dsdsdsz_f18db3e2

Оксана Оробець (фітнесистка):

   «Оскільки це свято родинне, то, звісно, у колі сім’ї. Із рідними зустрічатимемо Новий рік під удари курантів. А вже потім, можливо, зустрінусь з друзями». 

 

 

 

 

 

 

 

 

67543524523532

Іван Ткаченко (кікбоксер):

   «Раніше зустрічав Новий рік з батьками. Але вже давно вийшов з того віку. З того часу і склалася така традиція – святкувати цей день з друзями. Тому і 2012-й рік зустрічатиму у колі друзів. А стосовно улюбленої страви на новорічному столі – то це, мабуть, голубці».

 

 

 

 

 

 

 

 

sdasdasdbilda

Андрій Більда (кращий меценат спортивного року Черкащини):

   «Цей Новий рік я буду зустрічати у романтичному місці. Вперше це свято відзначатиму у вагоні поїзда, адже так склалося, що на відпустку їду саме у новорічні свята. Це своєрідна екзотика для мене, адже до цього Новий рік я так не зустрічав. Але зі мною буде гарна компанія і, кажуть, що це навіть символічно. Адже побутує думка, що хто зустріне Новий рік у дорозі, то тому буде гладка дорога і у весь наступний рік. 

   Щодо частування, то ви знаєте, я вже три роки поспіль постую. Тому для мене Новий рік це те свято, коли я намагаюся обмежувати себе у вживанні їжі, тому у моєму раціоні будуть переважно пісні страви. Думаю, що будуть цитрусові, мандарини, вони зараз дуже солодкі».

 

 

 

sasdasdyuriy_zubovx_16e84202

Юрій Зубов (тренер з кікбоксингу):

   «Ну,тут у мене є незмінна традиція. Із року в рік зустрічаю це свято разом зі своєю родиною. Цей Новий рік не виняток. А от щодо частувань, то мені важливо, щоб на святковому столі була смажена курка, дуже люблю цю страву».