Черкаська спортсменка приголомшила самого Арнольда Шварцнеггера! ОНОВЛЕНО
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 05 березня 2014, 13:35
2014 Orobec 0Y5rmOMonYU
   Черкаська фітнесистка Оксана Оробець другий рік поспіль виборює золото наймасштабнішого спортивного турніру світу «Арнольд Класік».
  Перед формами черкащанки не встояв сам Арнольд Шварцнеггер. Так, другий рік поспіль, наша землячка Оксана Оробець не лишає шансів своїм суперницям на масштабній світовій першості з фітнесу та бодібілдингу «Арнольд Класік». Змагання 25 років тому організував славнозвісний спортсмен і актор Арнольд Шварценеггер. Нині фестиваль «Арнольд Класік» – один наймасштабніших турнірів світу. На нього з’їжджаються не лише професійні спортсмени, а й любителі. Фестиваль великого Арні об’єднує різні види спорту – бокс, дзюдо, гімнастика, фітнес, армреслінг, бодібілдинг і багато інших. Майже кожен спортсмен мріє потрапити на ці змагання.

2014 OrobecxbP7R yt7Ho

    «Змагання пройшли швидко, все було організовано дуже злагоджено та по суті. За стільки років існування цих змагань організація вже налагоджена так, що все проходило вчасно і за розкладом. Це був мій перший американський «Арнольд Класік». Поїхати в США мріяла ще з 13 років, відтоді, як почала займатися фітнесом. І ось ця мрія втілилася! Підготовку до цих змагань почала одразу після минулорічного «Арнольд Класік». Чесно кажучи, було хвилювання. Їхали за першим місцем, але в США свої судді, тенденції та спортсмени, які відрізняються від європейських. Та все пройшло на «ура»! Коли оголосили друге місце (нагородження зазвичай починають з п’ятого), то в мене ніби гора з плечей впала! Я перша! Я чемпіонка! Ура! Україна перша», – ділиться Оксана Оробець, переможниця «Арнольд Класік-2014».

         2014 OrobecSHcd3SPDY4k

   Черкащанку Оксану Оробець, як і минулоріч, туди запросив сам «залізний Арні». Цьогорічна спортивна першість проходила у місті Коламбус (США). Як і минулоріч, Оксана Оробець довела: рівних їй немає. Черкащанка зійшла на п’єдестал першості та виборола омріяне золото фестивалю «Арнольд Класік». Нагадаємо, Оксана Оробець стала першою фітнесисткою, яка представила Україну на цьому світовому фестивалі в любительській категорії фітнесу.

2014 Orobeca3545ZSm34o

2014 OrobecI-3Y1voQrYw

                    2014 Orobec1zdrbe3fzbg

                   2014 Orobec1tx4jc0I4J0

2014 OrobeccEESXLFxXf0