У Черкасах визначили найсильніших вогнеборців
Написав Вікторія Хамаза   
Вівторок, 18 лютого 2014, 13:33
5638744tegfjrgfew47r56t347wtfghgfue7tgejdj
   Близько півсотні курсантів АПБ ім. Героїв Чорнобиля боролися за звання найсильнішого на першості навчального закладу з гирьового спорту.
  Лише найсміливіші та найсильніші долучилися до традиційного чемпіонату АПБ ім. Героїв Чорнобиля з гирьового спорту. Цьогоріч поборотися за богатирський титул наважилися курсанти з трьох факультетів. Учасники мірялися силами як у особистому, так і загальнокомандних заліках. Першість проходила на базі спортивно-оздоровчого комплексу академії.

41 dfgfdghfghfghvg5B4196 1

    Як зазначає сайт АПБ ім. Героїв Чорнобиля, титул найсильніших виборола команда факультету пожежно-профілактичної діяльності. Срібло богатирської першості дісталося збірній команда факультету цивільного захисту та забезпечення діяльності. Почесна бронза – команді факультету пожежно-рятувальної діяльності. Нині спортсмени вже розпочали підготовку до всеукраїнської першості, яка запланована на 18 лютого у Харкові.

41 dfgfdghfghfghvg5B4196 2

    Нагадаємо, курсанти АПБ ім. Героїв Чорнобиля – багаторазові призери регіональних, всеукраїнських та міжнародних першостей з гирьового спорту.