Черкаські спортсмени про День Святого Валентина
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 14 лютого 2014, 13:33
3  аааа   83742176
 
1 oputyvannya2013UIbBRTk39wwДенис Нечипоренко, легкоатлет:
«Ще 2 роки тому це свято було для мене суто сімейним. Ми з татом даруваликвіти та цукерки мамі та сестричці.Більше року тому у моєму житті з'явилась прекрасна людина,яка зробила це свято особливим.Минулого року я подарував коробочку "Love is". Цього року прикраси. Але, гадаю, головнеце дарувати щастя щодня, а не тільки в цей день».

 

 
 
 
 
 
 
 
2 oputyvannyad2 mutro politov traven 2013lN5VBM-8vig - Дмитро Політов, акробат:
«День Святого Валентина для мене – це звичайне католицьке свято. Цей день – хороший привід зробити романтичний сюрприз своїй другій половинці. Нині моя кохана друга половинка далеко від мене, тому святкуватиму цей день на одинці. Точніш, взагалі не святкуватиму».
 

 

 

 

 

 

 

 

oputyvannya2013fXOjgI7C4P8В’ячеслав Василенко, тренер клубу «Грізлі»:
«День Святого Валентина святкуватиму зі своєю коханою! Звісно, як і для всіх, для мене це свято багато значить, тому що наша друга половинка – це найдорожче в світі! Весь день планую провести поруч з нею. Все свято буду поруч, дивуючи її романтичними несподіванками.Це і буде моїм подарунком.Навзаєм хочу отримати від коханої мільйон посмішок – це найприємніший подарунок для мене».

 

 

 

 
oputyvannya2013Js-o2KV56WAІрина Євченко, тренер групи підтримки «GOLDENLADIES»:
«Для мене день Святого Валентина – це свято кохання до другої половинки, друзям, родичам, колегам. У цьому році планую провести це свято на баскетбольному матчі,як і минулоріч. Після гри зустрінуся з друзями та символічнов відсвяткуємо день Валентина. Оскільки на даному етапі мого життя друга половинка немає. Зазвичай дарую друзям та близьким символічні подарунки – валентинки, янголят, серця. Подарунки люблю будь-які. Для мене головне – увага від людини, а ціна не має значення.. Хочу побажати всім багатогранного, чистого та пристрасного кохання».

 

 

 

DSCjkhkhj06060Григорій Вовчинський, біатлоніст:
«Якщо чесно, то планую все в останній момент, оскільки маю дуже щільний графік. Оскільки дружина полюбляє все яскраве та красиве, то вітатиму квітами та, можливо, якоюсь фігуркою. Я думаю, що мені вдасться зробити це свято особливим для усієї моєї родини».

 

 
 
 
 
 
 
 
1oputyvannya тп 2014 oputyvannya2013z 91fcd40fСергій Панчук, бодібілдер:
«Із часом, ставлення до дня Св. Валентина зазнало значних змін. У шкільні роки цей день культивувався вчителькою англійської мови Панасюк Наталією Вікторівною - Купідон у плоті. Вона знайомила нас з історією і традиціями дня закоханих, і завдяки їй, всі, від першокласників до випускників, жадали любити і бути коханими.
Зараз Наталії Вікторівни немає в моєму житті і "дитяча" віра в свято зникла. Взагалі, раніше всі свята сприймалися інакше.
Сьогодні були плани провести день з милою дівонькою. Вибратися у світ, людей подивитися, себе показати, повечеряти в «Сантімо», а потім вирушити додому, місячною дорогою. О, віршами заговорив. Але з певних причин - сьогодні цього не буде. Це ще раз доводить, що любити потрібно кожен день, а не чекати якогось приводу чи свята».
 
 
1oputyvannya тп 2014  1ddOELe8ycgВова Палійчук, баскетболіст:
«Це свято для мене просто веселий день, коли люди дарують подарунки одне одному.
Плани, як і на звичайний день: школа, потім тренування, але ще планую привітати подруг.
Проводжу це свято у колі найближчих друзів. Так як в мене немає дівчини, на жаль.Дарую традиційні валентинки».
 
 
 
 
 
 
 
y 322f6360Дмитро Проценко, футболіст:
«Наскільки мені відомо, то день Святого Валентина ми почали святкувати нещодавно, десь у 90-х роках. Хоча в Європі його святкували значно раніше. Для мене цей день стає особливим, лише якщо поряд є кохана людина. Але цьогоріч дарувати валентинки родині та друзям. З ними ж це свято і проведу. Щодо подарунків, то, традиційно, отримую валентинки. Дарую: цукерки або іграшки. Я романтична натура, завжди намагаюся сказати про свої почуття якомога гучніше та красивіше. День Святого Валентина – ідеальне свято для цього».

 

 

 

 

 

oputyvannya2013xLfzz480CX8Анна Круковська, фітнесистка:
«День Святого Валентина – для мене це привід ще раз сказати про свої почуття людям, які мені дорогі. Якихось особливих планів на день я не будую. Люблю, щоб свято було непередбачуваним».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1oputyvannya тп 2014 oputyvannya2013xkM2-wvUjjkАртем Пурик, більярдист:
«День Святого Валентина, як на мене, то це день, коли освідчуються та говорять про кохоння. Своєї половинки я ще не знайшов, тому планів ніяких. Зазвичай дарую те, що для душі і напам'ять.Сам же радію будь-якому подарунку чи вітанню, якщо воно від чистого серця».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oputyvannya2013NFkZzGhlOBMМихайло Дубина, регбіст:
«Зазвичай це для мене звичайний день, колись у школі та на перших курсах університету валентинки писав. Нині все обмежується усілякими картинками, котрі роблю у фотошопі та викидую у соціальні мережі».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oputyvannya201329xwkfYsQaMКатерина Коваленко:
«Для мене це звичайний день. Якщо люди закохані, їм не потрібно ніяких свят, бо кожен день прожитий разом – це вже свято! В житті намагаюсь робити подарунки та радувати близьких мені людей за покликом душі ,серця та настрою, незалежно від дат чи прив'язки до них, чим інколи дивую, але це на всі 100 % щиро! Коли хочу щось зробити хороше – роблю і не відкладаю до свят».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1-dhBFpmZxWQАнтон Білоус, гравець БК «Черкаські Мавпи»:
«День Святого Валентина – це звичайний день для мене. Намагаюся провести його поряд з коханою дівчиною, насолодитися компанією одне одного. Зазвичай дарую валентинки та якийсь додаток до них. Щороку намагаюся здивувати кохану».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img132221826197Володимир Холопов, баскетбольний тренер:
«Ніяк не ставлюся до цього свята, адже для чоловіків це скоріш головний біль. Адже потрібно обрати подарунок та ще й догодити ним дружині чи дівчині, що зазвичай не завжди вдається. Дружину вітатиму з цим святом парфумами. А стосовно подарунків, які дарували мені, то не пам’ятаю. Старий я вже!».
 
 
 
 
 
 
 
 
dsdsdsz f18db3e2Оксана Оробець, фітнесистка:
«Зазвичай святкувала День Святого Валентина зі своїм коханим хлопцем. Що стосується подарунків, то зазвичай це були квіти та романтична вечеря. Взагалі, я вважаю, що це свято потрібно проводити у компанії людей, яких ти любиш, які близькі тобі і це не обов’язково має бути твоя друга половинка. Для мене це свято любові, а не закоханості. Для мене цей день є додатковим приводом ще раз нагадати всім моїм близьким людям, як я їх люблю і наскільки вдячна, що вони є у моєму житті».

 

 

 
 
 
 
11udVeeR-ZwjMВолодимир Потапенко, баскетбоілст:
"День святого Валентина- це свято кохання,люди проводять його зі своїми коханими,а так як в менеще немає коханої дівчини,піду на матч "Черкаських Мавп". І найкращим сьогоднішнім подарунком для мене буде це їхня перемога,адже вона дуже важлива для нас".