Черкаські спортсмени про День Незалежності
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 24 серпня 2013, 13:55
den-nezavisimosti1346058131 prapor
   Місцеві спортсмени, тренери та спортивні діячі поділилися з «Черкаським спортом», що для них значить День Незалежності та як вони його зазвичай святкують.
 

 

oputyvannya20137KsT65ilJY8Святослав Михайлюк, баскетболіст:
«До Дня Незалежності я ставлюся досить позитивно. Адже у цей день є змога трохи відпочити та носолодитися усілякими святковими розважальними заходами, які проходять у нашому місті. Для мене цей день – ще одна можливість провести час з друзями. Так склалося, що зазвичай я відзначаю це свято в їх компанії. Цей рік не став винятком. Планую відпочити у компанії друзів».
 
 
 
 
 
 
 
oputyvannya2013UIbBRTk39wwДенис Нечипоренко, легкоатлет:
«Зазвичай День Незалежності проводимо на дачі у селі Яснозір’я. Там організовують щорічний футбольний турнір, де бере участь мій тато. Потім святкуємо в родинному колі. Проте цього року все буде дещо не так. 22-річчя незалежності святкуватиму в Черкасах.
Вважаю, що це свято дуже особливе для тих, хто пишається, що народився в Україні. Я люблю Україну і радий, що проживаю в такій чудовій країні. Тому для мене цей день завжди особливий та святковий».

 

 

 

 

 

oputyvannya201329xwkfYsQaMКатерина Коваленко, директор ДЮСШ з веслування:
«Зазвичай ми святкуємо на змаганнях, традиційно у нас командний чемпіонат України та чемпіонат Укаїни серед ШВСМ, які проходять або в Полтаві, або в Дніпропетровську. У тих випадках, коли я вдома, то всією родиною відвідую заходи нашого міста присвячені святкуванню. Крім того, багато моїх знайомих приймають участь як в підготовці, так і безпосередньо в самому святі. Бути поруч, підтримувати, допомагати один одному у такий день дуже важливо! День Незалежності, я вважаю, що це найпатріотичніше свято нашої країни, таким воно і має залишатись. Любов до України, патріотизмдуже важливі у становленні нашої молоді та й взагалі всіх українців, бо це є розвиток національної самосвідомості й гідності. Я з безмежною чуйністю ставлюсь до цього свята, адже коли грає гімн України, все замирає не тільки навколо, але й всередині».
 
 
oputyvannya2013y 17298576Олексій Сюткін, тріатлоніст:
«Зазвичай для мене День Незалежності – це не просто свято, алей черговий урочистий старт. Цей рік, як не дивно, не став винятком. До Дня Незалежності я ставлюся навіть дуже добре. Адже у цей урочистий день люди пригадують не політиків та чвари, а свою країну, походження. Думаю, це дуже чудово та патріотично. Єдине, що хочеться додати, так це – з Днем Народження, Україно».
 
 
 
 
 
 
 
oputyvannya2013dsdsdsz f18db3e2Оксана Оробець, фітнесистка:
«Зазвичай у мене немає якоїсь традиції святкування Дня Незалежності. Цього року для мене цей день просто вихідний, який я проведу у компанії коханої людини. Як на мене, то це найліпший відпочинок та свято. Ставлення до Дня Незалежності у мене абсолютно нейтральне. Для мене цей ддень – це частина історії моєї країни і все».
 
 
 
 
 
 

 

 
oputyvannya2013NFkZzGhlOBMМихайло Дубина, регбіст:
«Зазвичай святкую День Незалежності разом з друзями. Найчастіше виходжу в центр міста та долучаюся до народних гулянь. Якоїсь традиції святкування, нажаль, не маю, як і вишиванки. Стосовно мого ставлення до Дня Незалежності, то воно дуже позитивне. ЦЕ свято, на мою думку, є символом національного та боротьби за державність.Я все життя цікавився історією, тому це свято дуже символічне для мене і наповнене змістом».

 

 

 

 

 

 

oputyvannya20132RgScFk7hlQРостислав Лунський, баскетболіст:
«День Незалежності зазвичай святкую у компанії друзів у Долині троянд. Там зустрічаємо багато знайомих та розважаємося на усіляких міських святкових заходах приурочених до цього національного свята. Сьогодні плануємо піти з друзями на святковий концерт та подивитися салют. Взагалі, у День Незалежності, я відчуваю гордість за мою державу, адже сміливо можна говорити, що сьогодні вона відзначає свій День Народження і це не може не радувати».
 
 
 
 
 
 
 
oputyvannyadmutro politov traven 2013lN5VBM-8vig - Дмитро Політов, акробат:
«Якщо чесно, то якогось особливого святкування Дня Незалежності у мене немає. Просто у цей день я ходжу із високо піднятою головою та багато посміхаюся. Хоча моє коріння російське, проте до Дня Незалежності України я ставлюся із повагою та розумінням. Адже для країни цей день став своєрідним символом єдності, знаком свободи та гордості, які особисто я ціную більше ніж гроші чи славу».

 

 

 

 

 

 

oputyvannya2013Js-o2KV56WAІрина Євченко, тренер групи підтримки:
«Зазвичай цей день проводжу або на роботі (десь виступаємо), або в компанії друзів. Минулоріч була на параді вишиванок у столиці із нашими черкащанками. Цього року мій колектив працює одразу на двох святкових заходах, тому поїхати до Києва не вдалося. Хоча свій вклад у столичне святкування я зробила. Я зробила постановку на 72 людини, яку сьогодні презентують у Києві від нашого міста. До самого свята я ставлюся нейтрально, тому що не вважаю Україну та українців повністю незалежними. Хоча дуже цього хотілося б. Хотілося б можливості розвиватися та множитися».

 

 

 

 

oputyvannya20132222z d138041bЄвген Гуд, футболіст:
«Зазвичай День Незалежності якось по-особливому я не відзначаю. Але я чітко розумію, що це свято потрібне. На мою думку, саме День Незалежності не лише згуртовує наших людей, але й об’єднує всю націю. У цей день планую відпочивати та відвідати традиційне спортивне свято приурочене до Дня Незалежності у Білозір’ї».
 
 
 
 
 
 
 
oputyvannya6xbu8NYbIyYЄвген Дубінчук, танцівник:
«До Дня Незалежності якогось особливого ставлення я не маю. Не чекаю його з нетерпінням, він просто настає і все. Цього року це національне свято стало для мене більш робочим, ніж святковим. Адже сьогодні будемо виступати на місцевих урочистостях приурочених до Дня Незалежності. Будемо намагатися створити святковий настрій жителям нашого міста».
 
 
 
 
 
 
 
 
oputyvannya2013xkM2-wvUjjkАртем Пурик, більярдисти:
«На цьогорічний День Незалежності України плануємо вибратися на природу у компанії друзів. Хочу провести цей день з користю як для душі, так і тіла. Буду відпочивати. Для мене цей день не є чимось особливим. Це просто вихідний».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oputyvannya2013z 2fcbf6f8Дмитро Проценко, футболіст:
«День Незалежності України я святкую. Проте для мене цей день не є чимось особливим, немає якогось культу чи традиції. Зазвичай виходжу у центр міста разом з батьками аби подивитися рочистий концерт або насолодитися святковими заходами. Іноді навіть долучаюся до деяких. Опісля проводжу час у компанії друзів».
 
 
 
 
 
 
 
 
oputyvannyaKCMybcYJnfwЄвген Бегалюк, пауерліфтер:
«До Дня Незалежності я ставлюся надзвичайно позитивно. Адже це День Народження нашої країни, тому у цей день завжди переповнює гордість за те, що я українець і мешкаю уу цій державі. Щодо святкування цього національного свята, то так склалося, що традиційно у нашому місті відбуваються різноманітні урочистості на головній площі. Як і завжди, планую їх відвідати та розділити це свято із іншими жителями нашого містечка».