Черкаські політики зіграли благодійний футбольний матч
Написав Administrator   
Субота, 24 серпня 2013, 10:51

ydarP8230511

У Черкасах зіграли благодійний футбольними матч, організований у підтримку хворої трирічної черкащанки Ганни Гінкул.

 Основна гра між командою партії «УДАР» та командою з представників інших політичних сил і фракцій завершилась дружнім рахунком 9:9, проте по пенальті останні перемогли з рахунком 3:1.

Участь у цьому заході взяли депутати різних політичних сил Черкащини та громадські діячі. Гра тривала 50 хвилин. Поки політики на футбольному полі боролись за м’яч, активістизбирали кошти від небайдужих пересічних громадян. Скриньки із благодійними коштами   закінченню гри були передані батькам, які разом із донечкою були присутні на матчі.

«Насправді у цій грі немає переможців та переможених, оскільки нас об’єднало на полі лихо однієї черкаської родини, заради якої було організовано захід. Сподіваюсь, що сьогодні ми допомогли батькам хворої дівчинки зробити крок до одужання», - сказав Андрій Кондратенко,голова міської організації політичної партії «УДАР».

Нагадаємо, у трирічної Анні Гінкул кілька місяців тому виявили злоякісну пухлину, яку було прооперовано і зараз дівчинка проходить складний курс хіміотерапії.