Черкащанин потрапив до ТОП-8 танцівників Європи
Написав Вікторія Хамаза   
Четвер, 22 серпня 2013, 14:36

The Notorious IBEgq-kZjkTwQo 1

   Черкаський хореограф і танцівник Максим Оробець потрапив до вісімки кращих танцівників міжнародного фестивалю «The Notorious IBE».

   Черкаський танцівник Максим Оробець у черговий раз підтвердив свій чемпіонський статус. Цього разу черкащанин підкорив данспол культового європейського фестивалю «The Notorious IBE». Змагання проходили в Нідерландах у місті Херлен з 9 по 11 серпня. Завдяки Максиму Оробцю Україна вперше була представлена на цих змаганнях у номінації «хіп-хоп 1vs1».

    «The Notorious IBE» вперше пройшов у 1998 році в Роттердамі, де фестиваль постійно проводився в Музичному театрі «Nighttown» до 2006 року. У 2008 році, після дворічної перерви, фестиваль переїхав до міста Херлен на півдні Нідерландів. IBE-це щорічний 3-денний фестиваль, який збирає понад 10 000 чоловік з усього світу.

The Notorious IBEfQACmk4Hx6I

   У рамках фестивалю з ранку до пізнього вечора відразу на 10 майданчиках (Cyphers) у центральній частині міста проходила величезна кількість різноманітних подій, починаючи з воркшопів, закінчуючи джемами і баттлами з брейкингу, паппінгу, шокінгу, хаусу та іншим вуличним стилям. Суперниками черкасця стали танцівники із усіх куточків Європи.

The Notorious IBEgq-kZjkTwQo 2

 

   У підсумку, Максиму Оробцю вдалося пройти відбіркові тури та потрапити до ТОП-8 кращих світових танцівників у стилі хіп-хоп. Проте на цьому запальний черкащанин не зупинився. Продемонстрував свої танцювальні вміння й у «хаусі», де ввійшов у ТОП-16 кращих дансерів.