На Черкащині провели турнір з ловлі риби серед особливих
Написав Administrator   
Четвер, 22 серпня 2013, 07:54

smilanski rubalku 2013 sajt2 2

    Днями у Смілі відбувся відкритий турнір міста з ловлі риби серед дітей з особливими потребами «Смілянські рибалки».

   17 серпня у селі Мале Старосілля пройшов відкритий турнір м. Сміли з ловлі риби поплавковою вудкою серед дітей smilanski rubalku 2013 sajt2 1з особливими потребами «Смілянські рибалки». Участь у змаганнях взяли усі бажаючі діти з обмеженими можливостями віком від 7 років до 16 років.

    "Основною метою організації подібних змагань є не тільки підвищення спортивної майстерності рибної ловлі, не менш важливим є відпочинок, гарний настрій та пропаганда здорового способу життя і дозвілля- зазначив Микола Луценко голова Смілянської міської благодійної організації інвалідів "За рівні можливості”.

    Цього дня риба не охоче йшла до рук маленьких рибалок, але після того, як перша вловлена риба зламала вудку спортсмена, почалася запекла боротьба за першість. За результатами турніру: Богацький Сергій зайняв перше місце з результатом 595 грамів. Друге місце дісталось Чубоку Андрію. Єпіфанов Владислав з результатом в 340 грам зайняв трете місце. Нагородами для переможців стали цінні призи риболовного спорядження. 

    «Я отримав масу задоволення від участі у риболовному турнірі. Коли мені риба зламала вудку, я розчарувався, але натомість отримав нову і став переможцем змагань. Тепер я знаю, що справедливість є! Дякую всім організаторам та спонсорам за незабутні враження», – ділиться Богацький Владислав, учасник змагань.

smilanski rubalku 2013 sajt4

   Після запеклого двогодинного змагання запах козацької юшки та кулішу полонив усіх учасників. На останок дітвору розважали веселі клоуни, які створили гарний настрій та почастували учасників морозивом.

   «Ми з мамою були вражені високим рівнем організації змагань. Я знайшов нових друзів, відпочив, отримав масу задоволення від виступу клоунів. Дуже хочу побувати на такому турнірі ще раз. Наступного разу буду націлюватись на перше місце, але друге теж не погано», – ділиться Чубок Андрій, учасник змагань.

smilanski rubalku 2013 sajt3

   Турнір видався цікавим та насиченим завдяки підтримці Смілянської міської ради та районної державної адміністрації. Учасники та організатори змагань висловлюють подяку за допомогу в організації змагань Смілянському міському центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, інформує видання «Сміляночка».