На Уманщині визначили найспортивніше село
Написав Administrator   
Середа, 21 серпня 2013, 11:08
9LbTTrES 450x300
Справжнім святом краси, молодості і спорту стало спортивне дійство під назвою «Найспортивніше село Уманщини», присвячене 90-річчю утворення Уманського району, яке днями відбулося на стадіоні в Собківці.
 
У змаганнях взяли участь 6 команд із населених пунктів Уманського району: Кочубіївка, Іванівка, Текуча, Сушківка, Собківка, Ладижинка.
Спортивна арена перетворилася на яскраве свято,за участю сільських футболістів, гирьовиків, шахістів, тенісистів і богатирів з перетягування канату. Скільки заохочувальних вигуків, рукоплескань на підтримку, сміху й жартів там пролунало!
Та у будь-яких змаганнях завжди є свої фаворити. Цього разу до участі в змаганнях залучено добре підготовлені збірні команди з сіл Іванівка та Кочубіївка,Саме між ними велася запекла боротьба за призові місця в різних видах спорту.
За результатами проведених змагань бронзовим призером стала збірна команда с.Текуча,  друге місце посілакоманда с.Кочубіївка, а звання «Найспортивніше село Уманщини» завоювали спортсмени с.Іванівка.
Найкращі особисті результати в змаганнях серед настільного тенісу серед чоловіків показав  Гром В.(с.Текуча), серед жінок – Прудіс І. (с.Собківка), перше місце з шашок здобула Сушкета Ю.(с.Іванівка), у гирьовому спорті: до 65 кг - Турчак в.(с.Собківка), до 75 кг – Буранов В.(с.Іванівка), до 90 кг – Божко Р. (с.Кочубіївка), більше 90 кг - Давиденко Б. (с.Кочубіївка),
Переможці були нагороджені дипломами і кубками.
 
Повідомляє сайт Уманської РДА.