У Черкасах змагалися майстри кия та фукси
Написав Вікторія Хамаза   
Вівторок, 20 серпня 2013, 10:31
biliard 2013 ffg2013 fzKYhPOLN8w 2
   Черкаські більярдисти визначали кращого на черговому турнірі.
   Кращі спортсмени Черкащини зібралися минулого вікенду у Черкасах аби визначити кращих одразу у двох класах більярду: російського та «динамічна піраміда». На два дні у справжню більярдну Мекку Черкащини перетворився клуб «Бункер». Саме там зібралися найкращі спортсмени-більярдисти не лише з Черкащини, але й з Росії. 
   «Боротьба була дуже насичена, розвиток подій цікавий для всіх, лідери чи претенденти, провалилися вже на другий день змагань. Фіналісти попередньго протистояня вибули на етапі 1/8 і 1/4. Фінальна гра була не простою», – говорить Артем Пурик, один із організаторів турніру.
    За словами організаторів, явка на турнір була надзвичайно високою. Адже цього разу за звання кращого боролися 39-ть учасників з Києва, Черкас, Золотоноші, Сміли, Чорнобаю та Шполи. Випробувати свою влучність наважилися як хлопці, так і дівчата.

biliard 2013 ffg2013 TQHWYSkIay4 2

   «Хочеться відзначити, перш за все, значну кількість учасників! 39 чоловік – це дійсно гарний показник, бо зараз сезон відпусток. По-друге, рівень гри всіх значно виріс! Півфінал та фінал спростував назву турніру, як "аматорського"! В справжніх професіоналів перетворило бажання гравців посісти призове місце. А ті хто не отримав бажаного результату в грі, були заохочені чудовими подарунками. Можна сміливо стверджувати, що свято більярду відбулося», – ділиться Михайло Шеремєтьєв, один із організаторів змагань.

biliard 2013 ffg2013 TQHWYSkIay4 1

   У підсумку, незважаючи на запеклу боротьбу, на п’єдестал першості зійшли лише обрані. Зокрема, золото турніру дісталося учаснику зі Сміли – Валерію Борозненку, срібло – Андрію Шкатову, бронзу розділили між собою Віталій Крижановський та Микола Рябенко. Переможці змагань були нагородженні почесними призами від спонсорів турніру. Наступне більярдне протистояння відбудеться у Черкасах аж у вересні.

biliard 2013 ffg2013 fzKYhPOLN8w 1