Черкаський веслувальник виконав норматив майстра спорту України
Написав Ігор Волошин   
Вівторок, 20 серпня 2013, 08:26

ba3L5iDjEW710

   Днями фінішував відкритий чемпіонат Центральної ради Фізкультурно-спортивного товариства «Україна» з веслування на байдарках і каное пам’яті заслуженого працівника з фізичної культури і спорту України Донцова І.П.

У результаті змагань черкаські велувальники посіли друге загальнокомандне місце та здобули низку нагород різного ґатунку.

 

Микола Пляшечко нарізних дистанціях виборов чотири золота та одне срібло (тренер Іванов О.К.). Анатолій Калініченко став переможцем в байдарці-двійці на 500 м. та здобув дві срібні нагороди на дистанціях 200 м та 500 м. (тренер Кравчук  А.І.). Андрій Точальний здобув дві срібні нагороди в байдарці-двійці на дистанціях 1000м та 200м. (тренер Кравчук А.І.). Олександр Гарань став переможцем на дистанції 200 м в байдарці-двійці та виконав норматив майстер спорту України (тренер Шарова О.О., Іванов О.К.).

 

Я задоволена успішним виступом наших спортсменів і особливо виконанням Олексієм Гаранем нормативу майстра спорту України, – розповідає суддя змагань, директор черкаської ДЮСШ з веслування Катерина Коваленко.

 

Черкаси були представлені вихованцями ДЮСШ з веслування Черкаської міської ради та Школи вищої спортивної майстерності Черкаської обласної ради.