У Черкаському СІЗО влаштували спортивні змагання
Написав Administrator   
Вівторок, 13 серпня 2013, 10:58
den fffБезымянный
   Днями в Україні відзначали День фізкультурника – свято здорового способу життя. Зважаючи на значну роль фізичної культури та спорту в житті кожної людини, днями керівництво Черкаського слідчого ізолятора серед персоналу установи провело змагання з різних спортивних дисциплін. 
   Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Черкаській області.Під керівництвом заступника начальника СІЗО з режиму, охорони та оперативної роботи Олександра Заїки працівники установи випробовували свої сили у гирьовому спорті, підтягуванні та провели футбольний матч.У цих змаганнях не було переможених, адже, отримавши заряд бадьорості та гарного настрою, у виграші залишились усі.
   – Розвиток фізичної форми особового складу установи – одна зі складових професійної підготовки. Затребуваність та популярність спорту цілком виправдана. Адже це не тільки самоорганізація і дисципліна, а й здоров’я і стиль життя. І саме такий стиль життя має бути притаманним сучасному пенітенціарію, – зауважив начальник Черкаського слідчого ізолятора Роман Дяченко.