У міжсезоння група підтримки "Черкаських Мавп" "вдарилася" у фотосесії
Написав Стас Лопес   
П'ятниця, 02 серпня 2013, 09:08

grupa97654236498309461

  Попри те, що основна команда «Черкаських Мавп» розпочне підготовку до нового сезону лише наступного тижня,

чарівні дівчата з групи підтримки «Golden Ladyes» вже активно працюють над новими хореографічними роботами. Дівчата вже вийшли з літніх канікул і тренуються. У залі власної «Школи танцю» дівчата вже відпрацювали три нові номери для нового сезону. Склад основної команди «Golden Ladyes» фактично не зазнав змін, а це, за словами хореографа – Ірини Євченко, ознака якісних номерів у новому сезоні.

   Традиційно, дівчата з групи підтримки встигають не лише працювати над власною хореографією, а й беруть участь у різноманітних акціях та програмах. Так, днями вони стали головними дійовими особами фотосесії відомого черкаського фотографа – Юрія Суховенка. Сам фотосет має назву «Ранчо». Що з цього вийшло, можна побачити на фото.

   Ірина Євченко, хореограф «Golden Ladyes»: «Ми спробували себе в новому амплуа. Один з відомих у місті фотографів запропонував нам взяти участь у цій фотосесії. Результатами він був приємно здивований. Причому підкреслив, що в нашому колективі жодна дівчина не схожа на іншу і всі дуже вродливі. Ми плануємо й надалі працювати і пробувати себе у напрямку фото».