Черкаські веслувальники на чемпіонаті України були серед найсильніших
Написав Administrator   
П'ятниця, 21 червня 2013, 08:21

veslari 2013 cherven 8kr5lMff 6o

З чудовими результатами повернулися черкаські веслувальники з наймасовішого за останні роки чемпіонату України. У складі збірної команди області були вихованці з Черкаської ДЮСШ з веслування, смілянського "Авангарду" та уманської ДЮСШ.

Відкритий чемпіонат України серед юнаків 1997-98 р.н. та підлітків 1999-2000 р.н. з веслування на байдарках та каное прийняло місто Ковель, що на Волині. У змаганнях взяв участь 551 учасник із 32 команд.

Першою нагородою дня черкасців стало "золото" в олімпійській програмі. У дівчачій байдарці-двійці на 500 м не було рівних нашій Дар'ї Пелипась, яка виступала у парі з уманкою Юлією Юрійчук. Тренери дівчат – Павло Кучер та Володимир Рожанський. Окрім цього Дар'я здобула "срібло" на олімпійській двохсотметрівці в байдарці-одиночці. Артур Новіцький разом з трьома смілянами в байдарці-четвірці на дистанції 500 м виборов теж "срібло" (тренер Артура – Анна Тертична). Бронзову нагороду на дистанції 5000 м у каное-одиночці приміряв Артем Іщенко (тренер – Павло Кучер).

veslari 2013 cherven pelipas

– Я щиро радію за наших спортсменів і пишаюсь ними. Велику подяку висловлюю тренерам, – говорить директор дитячо-юнацької спортивної школи з веслування Черкаської міської ради Катерина Коваленко. – Для більшості хлопців та дівчат – це була перша проба сил у змаганнях серйозного рівня.

veslari 2013 cherven kononenko

Черкаська команда за результатами обійшла потужні збірні Дніпропетровської, Миколаївської, Запорізької областей і завершила виступ з восьмим загальнокомандним місцем із 32 команд.

Довідка: Веслування у Черкасах розвивається при дитячо-юнацькій спортивній школі з веслування, що знаходиться за адресою вул. Гагаріна, 5, тел. 375143. У школі розвивають веслування на байдарках і каное та академічне веслування.

                veslari 2013 cherven ischenko

 

ogp.ck.ua