Спортсмени-пожежники визначили кращого з настільного тенісу та дартсу
Написав Administrator   
Середа, 19 червня 2013, 08:06

APB 2013 IMG 2759

    14 червня в спортивному залі Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) проходили змагання на першість академії з настільного тенісу та дартсу серед постійного складу.

    Учасники змагань – представники керівного апарату навчального закладу та представники факультетів (ФПРД, ФППД, ФПБ та ОП, ФУ). Змагання стали напруженою боротьбою за перемогу для учасників, а для вболівальників – цікавою та видовищною грою.

   В особистому заліку з настільного тенісу І місце посів начальник факультету пожежно-рятувальної діяльності полковник служби цивільного захисту Валерій Зайвий, ІІ місце виборов начальник факультету заочного навчання підполковник служби цивільного захисту Віктор Гончар, а ІІІ місце отримав ад’юнкт академії старший лейтенант служби цивільного захисту Микола Пелипенко. У командному заліку почесне І місце завоювала збірна команда керівного апарату АПБ, срібло поділили між собою команди ФППД та ФПРД, а бронзою був нагороджений факультет управління.

APB 2013 IMG 2741

   У змаганнях з дартсу місця розподілились так: в особистому заліку найвлучнішим став доцент кафедри оперативно-тактичної діяльності підполковник служби цивільного захисту Дмитро Федоренко, кількох влучних попадань для перемоги не вистачило Миколі Пелипенку – ІІ місце, а заступник начальника першого курсу капітан служби цивільного захисту Микола Лаврусенко посів ІІІ місце. У командному заліку місця розподілились так: І місце – збірна ФПРД, ІІ місце – команда керівного апарату АПБ, ІІІ місце – ФППД.

APB 2013 IMG 2750