Трактори гарцювали на фесті: на Черкащині відбулися змагання на сільгосптехніці
Написав Administrator   
Четвер, 13 червня 2013, 07:52

traktorfest  blvNjxGmVg1

На Черкащині вдруге провели змагання на сільгосптехніці.

Торік “Трактор-фест” започаткував директор “НВФ Урожай” Олег Васецький. Цього року участь у ньому взяли 400 відвідувачів. У такий спосіб організатори популяризують робітничі професії та мотивують своїх працівників до трудових звершень.

Драйв, емоції, швидкість, гумор, азарт, сюрпризи. Усе це – тракторні перегони. “Трактор-фест” знову провели в Яблунівці Корсунь-Шевченківського району. Його учасникам довелося проїхати конкурсний маршрут на МТЗ та Фендтах повз фішки, в тому числі заднім ходом. А водіям телескопічних навантажувачів поставили нелегке завдання: грати на техніці у баскетбол.

traktorfest DSCN2592

Змагання проводили на швидкість, утім мета організаторів – виявити рівень володіння технікою працівників фірми. Адже в роботі з іноземними агрегатами головне – точність. Конкурсний маршрут цього разу найвправніший учасник змагань здолав за 7, 9 секунди.

traktorfest 3OB0MPCM-H81 2

Поки трактори гарцювали на полі, поряд готували просто неба шашлики, юшку, куліш. У затінку високих сосон проходив “Чікен-фест”. Так, його учасники – 5 команд з філій компанії готували страви з курки. Відвідувачів свята сільські господині дивували куркою “по-королівськи”, “мармуровою”, “під кайфом” тощо. Найсмачніші кулінарні шедеври обирало журі.

traktorfest 3OB0MPCM-H81 1

Крім того, на відвідувачів фестивалю чекали курячі перегони та гра “Яйцемет”, під час якої треба було качалкою відбивати сирі курячі яйця. Переможцем цього змагання став школяр, який відбив 37 яєць.

Фіналом “Трактор-фесту” стало нагородження переможців змагань. Їм дісталося дві морозильні камери, два плазмових телевіори та три мотоцикли.

traktorfest SRDIBmUdTVc

Наступного року в компанії обіцяють не менш цікавий захід. Адже великі свята для людей в ній вже давно стали традиційними.

 

provce.ck.ua