Черкаський спортсмен – чемпіон Європи з пауерліфтингу!
Написав Вікторія Хамаза   
Вівторок, 11 червня 2013, 11:10

євген бегалюк

   Спортсмен Євген Бегалюк здобув золото чемпіонату Європи з пауерліфтингу та жиму лежачи.

   Свою вправність, силу та фізичну підготовку ще раз продемонстрував христинівський спортсмен Євген Бегалюк. Пауерліфтер підтвердив, що золото чемпіонату України йому дали не дарма. Спортсмен гідно представив Україну на європейській першості та у черговий раз довів – на Черкащині не перевилися справжні богатирі. 

   «Змагання тривали протягом чотирьох днів, з 6 по 9 червня. Чемпіонат Єропи проходив у великому спорткомплексі. Суперники були дуже сильні, досвідчені. Тому змагатися було цікаво. Готувався дуже насичено, наполегливо. Після цього чемпіонату планую розпочати підготовку до чемпіонату світу, який заплановано на грудень», – ділиться Євген Бегалюк, спортсмен.

gena begalukuJu WJ07IZQ

   Свої спортивні вміння та підготовку Євген Бегалюк демонстрував на традиційному чемпіонаті Європи з пауерліфтингу та жиму лежачи. Змагання проводилися як в екіпірувальному, так і безекіпірувальних дивізіонах. До участі у чемпіонаті долучилися найсильніші спортсмени з різних куточків Європи. Чемпіонат проходив в Іллічівську та зібрав близько 500 спортсменів.

gena begaluk MuoDL371mPg

   Уродженець Черкащини Євген Бегалюк серед інших учасників не загубився, показав не лише свої вміння, але й довів, що рівних йому немає. У підсумку, провівши низку поєдинків, христинівський богатир Євген Бегалюк посів перше місце серед юніорів (20-23 роки) у ваговій категорії 75 кг.

gena begaluk57457567657rtAqTIwnoPgQU