Черкащанин став срібним призером універсіади з важкої атлетики!
Написав Стас Лопес   
Середа, 22 травня 2013, 13:19

bunIMG_0605

   Вчора у Скадовську стартувала 11-та літня універсіада з важкої атлетики. Херсонська земля стала плодовитою для уманського спортсмена – Дмитра Буняка. Студент Національного університету садівництва здобув срібну нагороду у ваговій категорії до 56-ти кілограмів. Дмитро підняв у ривку 90 кг., а поштовхом витиснув 115 кг. Цей показник дозволив Буняку стати майстром спорту України. Цікаво, що такий же результат показав і львів’янин Орест Стецяк, судді відали срібло нашому земляку через перевагу суперника власній вазі.


   Загалом черкаську збірну у Скадовську представляють три вихованці тренера Василя Пучко. На нагороди універсіади також розраховують КМСи Євгеній Єгоршев та Володимир Петришин.


Василь Пучко, тренер з важкої атлетики: «Для нас це дуже приємний результат. Причому норматив майстра спорту черкаським спортсменам не вдавалося виконати ще з часів СРСР! Є сподівання, що Буняк зможе поїхати і на Всесвітню Універсіаду. Його доля вирішуватиметься на тренерській раді після останнього змагального дня, який відбудеться 24 травня».