Черкаські веслярі здобули нагороди всеукраїнської літньої Універсіади
Написав Вікторія Хамаза   
Вівторок, 21 травня 2013, 09:30

веслування черкаси дюсш коваленко

   Із низкою нагород повернулися черкаські веслярі із ХІ літньої Універсіади України з веслування на байдарках і каное.

   Свою швидкість,вправність та витривалість вкотре довели вихованці місцевої ДЮСШ з веслування. Цього разу за звання кращих наші підкорювачі водної стихії змагалися у Дніпропетровську на традиційній літній Універсіаді України з веслування на байдарках і каное. Суперниками черкасців стали найкращі веслярі із різних куточків країни. Незважаючи на запеклу конкуренцію та досить спекотну погоду, наші спортсмени спромоглися здобути низку нагород. 

   Зокрема, золотими призерами з веслування став вихованець черкаського тренера Олександра Іванова Микола Плященко та вихованець тренера А. Кравчука – Олександр Скороход. Окрім цього, черкаські веслярі здобули почесне п’яте загальнокомандне місце. Також представники ЧНУ імені Б. Хмельницького здобули другу сходинку змагань серед ВНЗ України.

svato_sporty_2013DSC07117

   «Їздила на змагання у якості судді. Але, незважаючи на свій статус, щиро вболівала за наших веслувальників! І вони не підвели. Результат, який показали наші спортсмени – дуже високий. Ми поступилися гідному супернику, але вірю, що наступного разу ми завоюємо перше місце», – говорить Катерина Коваленко, директор ДЮСШ із веслування.