Черкасець тріумфував на фестивалі бойових мистецтв
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 17 травня 2013, 12:46

smila4

   Із трьома золотими та однією срібною нагородою повернувся смілянський спортсмен із фестивалю бойових мистецтв.

   Хоча юний, проте сильний та вправний. Це про 14-річного смілянського спортсмена Фазаїра Абієва. Незважаючи на юний вік, хлопець має чималу колекцію нагород всеукраїнського та міжнародного рангу. Днями каратист повернувся із Червонограду (Львівська область), де відбувся наймасштабніший чемпіонат сезону – фестиваль smilaDSC_0403_1бойових мистцетв. Змагання зібрали в одному залі представників східних та національних видів єдиноборств із різних куточків України.

   «Суперники були серйозними та сильними, особливо хлопці зі Львова та Червонограду. Але я не хвилювався. Цього навчального року я планую взяти участь у міжнародному турнірі з карате, який пройде в Києві та Кубкові світу в Одесі, котрий відбудеться 26 червня», – ділиться Фазаїр Абієв, каратист.

   Честь Черкащини відстоював вихованець смілянської ДЮСШ «Олімп» та cпортклубу «Монарх» 14-річний Фазаїр Абієв. Як повідомляє видання «Сміляночка», свої сили та вміння спортсмен демонстрував у категорії «ката WKF» серед юнаків 14 років, де юнак зайняв ІІ місце. Опісля спортсмен здобув І місце в категорії «ката WKF» серед юнаків 15-16 років, а також І місце серед юнаків 14 років в категорії «Шобу куміте WKC» та в повноконтакних поєдинках з «Шиай кемпо».