Черкаська фітнесистка – переможниця Кубку України!
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 13 травня 2013, 05:06

krykovska_12_05_RkWP2NjpeUw

   Черкаська фітнесистка Анна Круковська здобула низку нагород на Кубку України з бодібілдингу та фітнесу.

   Із черговими нагородами повернулася черкаська фітнесистка Анна Круковська. Цього разу володарка низки спортивних титулів додала до своєї колекції нові. Фітнесистка демонструвала свої фізичні здібності та форми на традиційному Кубку України з бодібілдингу та фітнесу, що нещодавно відбувся у Києві. Суперниками Анни стали найсильніші та найкрасивіші спортсменки країни. Проте серед претенденток на чемпіонське звання наша землячка не загубилася. Анна Круковська ще раз довела: черкаські дівчата найспортивніші та найздібніші. Це спортсменка підтвердила одразу двома золотими нагородами. Першу медаль Анна Круковська здобула у своїй категорії, опісля – в абсолютній. Таким чином черкащанка Анна Круковська стала абсолютною чемпіонкою Кубку України з бодібілдингу та фітнесу.

krykovska_12_05_wVULMxRh0yk

   «Дуже багато гідних спортсменок цьогоріч взяли участь у цих змаганнях. Я неймовірно рада отримати перемогу як в своїй категорії, так і в абсолютній. Дуже щаслива! Але розслаблятися ніколи! Попереду підготовка до наступних не менш відповідальних чемпіонатів», – говорить Анна Круковська, чемпіонка України з фітнесу.

krykovska_12_05_7fKCnZHUhJw

   Нині черкаська фітнесистка розпочала підготовку до чемпіонату Європи та Кубку світу. Спортсменка ставить перед собою лише найвищі цілі та планує підкорити й ці дві міжнародні першості.

krykovska_12_05_WSdBLkODWj4