Цьогоріч у Черкасах з’явиться 5 міні-стадіонів
Написав Administrator   
Понеділок, 13 травня 2013, 05:04

gdfhdghj777yjtyujt675rufjh7_12

   Відкрито їх буде у кількох районах міста – зусиллями депутатів міської ради, що відстояли необхідність відкриття спортивних майданчиків саме на своїх округах. Як зазначив один із ініціаторів, депутат Черкаської міської ради Сергій Гладких, виготовлення проекту майданчика власним коштом обійшлося у 4 тисячі гривень.
    - Сам майданчик коштує до 200 тисяч гривень. На огородженій території буде встановлено футбольні ворота та баскетбольні щити з кільцями,  буде можливість також  натягнути сітку для волейболу, – розповів депутат Сергій Гладких.

   На майданчику буде встановлено і шведську стінку, бруси та інше обладнання для заняття спортом: тут можна буде зайнятися не лише спортивними іграми, але й фізкультурою. На моєму окрузі такий міні-стадіон буде встановлено біля будинків по вул. Благовісній, 308-310. Поряд із територією, де розташовуватиметься спортивний майданчик, знаходиться 10 високоповерхівок та приватний сектор – а  це близько 4-5 тисяч мешканців. Тут живе багато молодих родин, багато молоді, яка отримає ще одну можливість витрачати час задля розвитку, культурних розваг та зміцнення свого здоров’я, про це інформує інтернет-видання «Про все».