Черкаські веслярі вибороли золото Кубку області
Написав Вікторія Хамаза   
Неділя, 12 травня 2013, 07:58

veslari_smila_OJ3D9gz8_LQ

    Із першим загальнокомандним місцем та низкою нагород повернулися черкаські веслярі із Відкритого Кубку області.

   Черкаські веслярі ще раз довели: рівних їм немає. Цього разу підкорювачі водної стихії продемонстрували вищий клас на Відкритому Кубку Черкаської області з веслування на байдарках і каное. Суперниками черкасців стали найсильніші спортсмени не лише з області, але й з інших міст України. Окрім місць на п’єдесталі першості, веслярі боролися ще й за нагороди срібного призера Олімпійських ігор Олександра Мотузенка. Змагання проходили у Смілі.

veslari_smilaJgTJZtdFn0M

   Честь нашого міста на обласній першості відстоювала команда з 25 веслярів віком від 10 до 16 років. Всі спортсмени – вихованці Черкаської ДЮСШ з веслування. Окрім нагород, спортсмени боролися ще й за перепустки на Відкритий чемпіонат України серед юнаків та молоді 1997-1998 років народження та 1999-2000 років народження.

veslari_smilaZkPM7cYF9c4

    У підсумку, черкаські спортсмени посіли перше загальнокомандне місце та вибороли низку місць у складі збірної України. Окрім цього, у особистому заліку відзначився Ярослав Кононенко, який став абсолютним чемпіоном з веслування на байдарках у віковій категорії 1997-1998 року народження. Ще одне золото до черкаської скарбнички здобув Артем Іщенко з веслування на каное також у віковій категорії 1997-1998 року народження. Серед дівчат золоту нагороду спромоглася вибороти Дарина Пелипась у віковій категорії 1997-1998 року народження. Всі три золоті призери Кубку області – вихованці черкаського тренера Павла Кучера.

veslari_smila3oB6ACDrQKI