Черкаські самбісти – чемпіони України!
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 04 травня 2013, 13:25

grizli_2013_05_CC7K8460

   Із низкою нагород повернулися вихованці спортивного клубу «Грізлі» з чемпіонату України із боротьби самбо.

   Із шістьма нагородами різного рангу повернулися спортсмени клубу змішаних єдиноборств «Грізлі» із чергової першості. Цього разу за звання найсильніших черкаські спортсмени боролися у Чернігові на традиційному чемпіонаті України  з бойового самбо. Суперниками черкасців стали найсильніші спортсмени із 15 областей країни. Загалом до участі у всеукраїнській першості долучилося близько 300 спортсменів 1995-96 років народження, 1997-98 років народження, 1999-2000 років народження. Змагання тривали протягом двох днів, 26-27 квітня.

   «Результат був неочікуано приємним, адже для декого ці змагання стали дебютом. Чесно кажучи, то ми постійно намагаємося тримати себе в формі, щоб йти вперед та перемагати. Суперники були з усієї України Моїм хлопцям було дуже важко, в кожній ваговій категорії було не менше 30-ти суперників і боротьба була запеклою. Змагання розпочалися о 9-йй ранку та закінчились о 22-ій. Проте на цьому ми не зупиняємося, попереду виснажливі збори та спортивні тренування», – ділиться В’ячеслав Василенко, чемпіон світу із бойового самбо, тренер спортивного клубу «Грізлі».

grizli_2013_05_CC7K8780

   Черкаські спортсмени боролися не лише за місце на п’єдесталі першості, але й за перепустку на чемпіонат Європи, який заплановано на вересень. У підсумку, черкаські спортсмени увійшли в десятку кращих команд та посіли дев’яте загальнокомандне місце. У особистому заліку «грізлівці» здобули шість нагород:
І місце – Євген Брик;

І місце – Олександр Сіренко;
І місце –  Дмитро Анохін;
ІІІ місце – Володимир Голубєв;
ІІІ місце –  Роман Пантєлєй;
ІІІ місце –  Михайло Замирайло.