У Черкасах визначили найвправніших більярдистів
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 03 травня 2013, 10:00

bilard_2013_kviten_IZ_qk9T3IfM_2

   Днями у місті визначили найкращих більярдистів області з класу «динамічна піраміда». 

   Рекордну кількість учасників зібрав черговий турнір із більярду, який протягом двох днів, із 27-го по 28-ме , тривав у Черкасах. Близько півсотні майстрів кия та фукси визначали найвправнішого у класі «динамічна піраміда». До участі у більярдному протистоянні  долучилися спортсмени не лише з Черкас, але й з Чорнобаю, Сміли та Золотоноші. За словами одного із організаторів турніру Артема Пурика, цього разу ініціатори змагання дещо змінили систему гри.

   «Із групової ми перейшли на олімпійську сітку, яка передбачає гру до двох поразок. Тобто, програвши одному супернику, є шанс ще наздогнати всіх і навіть потрапити до фіналу. Турнір ніби проходив дуже організовано та компактно але деякі поєдинки затягнулися, адже ніхто не хотів програвати. Загалом, рівень учасників та турніру росте. Гравці щоразу сильніші, тому рівень конкуренції, звісно, дуже високий», – ділиться Артем Пурик, один із організаторів турніру.

bilard_2013_kviten_q1LIoJDSdgA 

   Більярдне протистояння було не лише тривалим але й напруженим. У підсумку, призові місця розділили між собою спортсмени зі Сміли та Черкас:

І місце – Віктор Махно (Сміла);

ІІ місце – Михайло Стариш (Черкаси);

ІІІ місце – Валерій Борозненко (Сміла) та Сергій Костюкевич (Черкаси).

bilard_2013_kviten_IZ_qk9T3IfM_1 

   Призери та переможці більярдної першості були нагородженні цінними призами та нагородами від спонсора змагань. Наступні змагання черкаські любителі більярду планують на кінець травня, 25-26 травня.