Черкаські спортсмени увійшли у 20-ку найсильніших в Україні з рукопашного бою
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 03 травня 2013, 09:17

rykopashka_2013_55645_1

   Черкаські спортсмени-міліціанти у черговий раз продемонстрували свою спортивну підготовку на чемпіонаті Державної пенітенціарної служби України з рукопашного бою.

   Із новими враженнями, досвідом та досягненнями днями повернулися черкаські спортсмени з Чернігова. Там вони у черговий раз змагалися за звання найсильнішого на традиційному чемпіонаті Державної пенітенціарної служби України з рукопашного бою. Поборотися за звання найсильніших на змагання завітало 133-ри спортсмени із різних куточків України. 

   Загалом до участі у чемпіонаті долучилися 28 збірних команд, серед яких: 25 команд збірні територіальних органів, Хмельницьке училище, Дніпродзержинське училище та Чернігівський юридичний коледж. Спортивне протистояння тривало протягом чотирьох днів, з 24-го по 27-ме квітня, на базі спортивного комплексу Чернігівського юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби України.

rykopashka_2013_55645_2 

   У підсумку команда управління ДПтС України в Черкаській області  зайняла 15-те місце із 28-ми. У трійку найкращих ввійшли збірні управління ДПтС України в м. Києві та Київській області; ІІ місце – управління ДПтС України в Житомирській області; ІІІ місце – управління ДПтС України в Луганській області, повідомляє офіційний сайт Чернігівського юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби України.

rykopashka_2013_686867 

   За словами учасників, змагання були проведені на високому організаційному та спортивному рівні. Переможців і призерів в особистій та командній першості чемпіонату нагороджено кубками, дипломами, медалями та пам’ятними подарунками.