Черкаські спортсмени – призери чемпіонату світу з військового багатоборства
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 26 квітня 2013, 12:31

444efault

   Три золотих, три срібних та одну бронзову нагороду привезли наші спортсмени із чемпіонату світу з віськово-спортивного багатоборства.

   Черкаські спортсмени поповнили місцеву скарбничку новими світовими нагородами. Цього разу честь Черкащини та України четверо наших земляків відстоювали у складі збірної країни з віськово-спортивного багатоборства. За звання найсильніших вони боролися на світовій першості у Харкові. Суперниками наших спортсменів стали близько 500 спортсменів із 12-ти країн світу. Представників Черкащини до відповідального чемпіонату готували аж два тренери – Ігор Яременко та Юрій Коваль. Такий тренерський тандем став запорукою успішної підготовки місцевих спортсменів та їх успіху на чемпіонаті світу з віськово-спортивного багатоборства у розділі «бойове двоборство».

de768765876897970878fault 

    У підсумку, як повідомляє Черкаська обласна організація ФСТ «Динамо» України, одразу два золота та звання майстра спорту України міжнародного класу виборов черкаський спортсмен Андрій Руденко. Першу золоту нагороду він виборов у віковій категорії 18 і старші у розділі Б-3 (повний контакт), другу – у розділі «бойове карате».  Також у цьому розділі золото виборов Артур Коркоц, який опісля здобув ще й срібну нагороду у віковій категорії 16-17 років у розділі Б-3 (повний контакт). Ще одне срібло чемпіонату у віковій категорії 16-17 років у розділі Б-1 (легкий контакт) виборола наша землячка Олена Руденко. Бронзу для української збірної здобув черкасець Владислав Галка у віковій категорії 10-11 років у розділі Б-2 (дозований контакт). Одного із тренерів черкасців, Ігора Яременка, було визнано кращим боковим суддею чемпіонату.