Завтра у Черкасах буде автомобільний слалом!
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 26 квітня 2013, 08:23

автослалом Черкаси

Національні змагання з автомобільного слалому, приурочені 60-ій річниці заснування області стартують завтра, 27-го квітня, на Черкащині. Перший етап перегонів пройде у Черкасах.

Окрім обласного центру змагання проходитимуть і в інших містах Черкащини. На день центральні площі міст перетворяться на автомобільні траси та ділянки, які проходитимуть учасники змагань на своїх авто.

Нагадаємо, що цьогоріч у Черкасах вже проходив зимовий чемпіонат міста з автослалому. Незважаючи на те, що чемпіонат мав локальний характер, у ньому взяли участь учасники з усієї області. Тому національні змагання з автослалому є відкритими для всіх охочих.

Нагадаємо, автослалом - це гонки на час по розміченій стійками (конусами, покришками) території зі складною трасою (круті повороти, змійки, розвороти на 180 градусів заднім і переднім ходом, і т. п.). Водієві необхідно добре відчувати габарити свого автомобіля, вміти маневрувати заднім ходом, точно дозувати тягу на ведучих колесах, вибирати найкращу траєкторію руху, володіти прийомами стабілізації і швидкісних розворотів.

Перший етап автослалому приймають Черкаси 27 квітня (вул. Гагаріна поблизу пляжного комплексу «Рів’єра»). Старт о 12.00.

 

автослалом Черкаси

Наступні етапи пройдуть:

2 етап  – 19 квітня у Смілі

3 етап – 8 червня у Чигирині

4 етап – 29 червня у Каневі

5 етап – 24 серпня у  Золотоноші

6 етап – 21 вересня у Корсунь-Шевченківському

7 етап – 12 жовтня  в Умані