Найсильніші фітнесисти та бодібілдери України змагалися у Черкасах
Написав Вікторія Хамаза   
Неділя, 21 квітня 2013, 10:21

fitnes_cherkassy_201337289_3

   Уперше наше місто прийняла Відкритий Кубок України NABBA-WFF 2013 з бодібілдингу та фітнесу.

   На два дні Палац культури «Дружба народів» перетворився на столицю бодібілдингу та фітнесу. Саме там в перше за всю спортивну історію нашого міста відбувся Відкритий Кубок України NABBA-WFF 2013 з бодібілдингу та фітнесу. На черкаській сцені змагалися найсильніші та найкрасивіші люди країни. Спротсмени боролися не лише за місця на п’єдесталі першості, але й за перепустку на чемпіонат світу з бодібілдингу та фітнесу, який незабаром відбудеться у Флоренції (Італія).

fitnes_cherkassy_201337292_3_1

   Честь нашого міста відстоювали лише найкращі спортсмени, які напередодні спромоглися пройти відбір на чемпіонаті Черкащини та потрапити до збірної нашої області. Серед обраних вихованці спортивних шкіл та клубів «Sport life», « Атлантіс», «Фалом», «Вулкан», «Грація» та декілька спортсменів із Тального.

fitnes_cherkassy_201337292_3_2

   У перший день чемпіонату, 19-го квітня, учасники пройшли реєстрацію та освоювалися на черкаському паркеті. Справжній парад сили та краси почався у другий день змагань, 20-го квітня. До участі у Відкритому Кубку України долучилися збірні команди із різних куточків України та АР Крим. Загалом випробувати свої сили на черкаській сцені завітало близько сотні учасників. Змагальники визначали кращих у 28 різних категоріях, серед них: «Міс боді», «Міс фігура», «Міс перформенс», «Міс фітнес», «Міс бікіні», «Міс модель», «Чоловіки-фітнес», «Атлетік», «Атлетік-модель», «Fit-Kid».

fitnes_cherkassy_2013_37286_3

   Кращих із кращих визначало кваліфіковане журі, серед яких:, Спартак Васьковський (суддя міжнародної категорії, президент NABBA / WFF України) та Олександр Алєксєєнко (20-ти разовий переможець чемпіонатів і кубків України, 5-разовий переможець чемпіонатів СРСР (виховав 40 чемпіонів України з бодібілдингу). За словами останнього, рівень учасників цього чемпіонату дуже високий. У кожній категорії досить велика, як для цього виду спорту, кількість спортсменів. Кращих з кращих визначають за низкою критерій. У ході змагань учасників та вболівальників розважали своїми виступами різноманітні творчі колективи.

fitnes_cherkassy_2013lery3907