Атлети міста визначили найкращих у жимі лежачи зі штангою і в присіданні зі штангою
Написав Administrator   
Середа, 17 квітня 2013, 10:29

6745455yw45ghtry45y5ghtghsrt8888

10 квітня 2013 року відбулися міські змагання з атлетичної гімнастики серед вихованців дитячо-юнацьких клубів Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру.

Як зазначають організатори, метою змагань є залучення підлітків і молоді до активних занять фізичною культурою та спортом, організація цікавого дозвілля та зміцнення здоров'я підростаючого покоління.

Змагання проводились для вихованців віком від 14 до 17 років та від 18 до 22 років. Переможці змагань виявлялися за сумою балів з кожного виду особистісної першості: жим лежачи зі штангою та присідання зі штангою.

У результаті змагань дитячо-юнацький клуб «Данко» виборов тринадцять перших, одне друге, і три третіх місць; дитячо-юнацький клуб «Дніпро» – сім перших, одне друге та два третіх місця; дитячо-юнацький клуб «Юність» – три перших та одне друге місце.

Найкращий результат у жимі лежачи зі штангою – 145 кг – здобув Владислав Лебединець (клуб «Дніпро», педагог – Лариса Дудка). А в присідання зі штангою не було рівних Олегу Тесленку з клубу «Данко» (педагог – Володимир Каганюк), його результат – 190 кг.

ogp.ck.ua