У Черкасах визначили кращих офіцерів триборців
Написав Вікторія Хамаза   
Вівторок, 16 квітня 2013, 13:55

10gfgfdgfhgbnf31206033

   Силові структури Черкащини визначили найкращих на традиційному чемпіонаті ФСТ «Динамо».

   Днями у місті відбулася традиційна першість Черкаської обласної організації ФСТ «Динамо» України з офіцерського триборства. До участі у змаганнях долучилося близько сотні спортсменів. Кращих з кращих визначали протягом двох днів, 11-12-го квітня.

   Програма чемпіонату була насиченою та цікавою. Силовики визначали найвправнішого у стрільбі (ПМ-1), яка передбачала 10 пострілів з пістолета Макарова; у бігу на дистанції 1000 метрів, 2000 метрів та 3000 метрів; у плаванні вільним стилем на дистанції 100 метрів. Учасники цьогорічного чемпіонату були поділині на декілька вікових категорій, а саме: спортсмени до 30 років, 30-35 років, 35-40 років та 40 років і старші.

Igggh6767tghgkrMG_5836

   Чемпіонат Черкаської обласної організації ФСТ «Динамо» з офіцерського триборства є традиційним змаганням, тому вже не перший рік збирає лише найсильніших спортсменів правоохоронних органів та рятувальних служб Черкащини. Незважаючи на запеклу боротьбу, місця на п’єдесталі першості спромоглися вибороти лише найвлучніші, найспритніші та най витриваліші. Золото чемпіонату Черкаської обласної організації ФСТ «Динамо» України з офіцерського триборства цьогоріч вибороли курсанти УСБУ в Черкаській області. Срібну нагороду забрала з собою команда УМВС України в Черкаській області, бронзу – спортсмени АПБ ім. Героїв Чорнобиля. Переможці та призери були нагороджені почесними медалями та грамотами.