У Черкасах створили обласну федерацію з веслування!
Написав Ігор Волошин   
Понеділок, 15 квітня 2013, 09:45

q4564576547567575svF8yqld6Q

Обласну федерацію з веслування на байдарках і каное утворили в Черкасах.

– Нарешті, з третього разу, веслувальна спільнота Черкаської області визначились зі своїм баченням подальшої спільної роботи, – пише на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» директор дитячо-юнацької спортивної школи з веслування Катерина Коваленко.

Веслувальники Черкащини вперше вирішили створити обласну федерацію з веслування на байдарках і каное. До цього існував обласний осередок всеукраїнської федерації. За словами Катерини Юріївни, створення саме федерації розширить чимало можливостей для розвитку веслування в області.

Також було обрано керівний склад федерації. Головою став заслужений майстер спорту, срібний призер Олімпійських ігор Олександр Мотузенко (представник Сміли); заступником – директор клубу веслування на човнах «Веслярик», чемпіон світу серед майстрів Олексій Нагуляк (м. Черкаси); секретарем – тренер-викладач ДЮСШ з веслування Ольга Шарова (м. Черкаси); старшим тренером – майстер спорту України, фіналістка чемпіонату Європи, суддя І категорії, директор ДЮСШ з веслування Катерина Коваленко (м. Черкаси); головою ревізійної комісії – суддя національної категорії Ольга Ремез (м. Умань).

Після юридичного оформлення обласна федерація проведе перші свої змагання: 11-12 травня у Смілі пройде чемпіонат області з веслування на призи Олександра Мотузенка.