Черкаси приймають перший етап Національних змагань!
Написав Administrator   
Понеділок, 15 квітня 2013, 08:55

p675756656kz2dbDiUh0

Уже зовсім скоро Черкаси перетворяться на столицю автослалому. 27 квітня у місті розпочинаються Національні змагання з автослалому, приурочені 60-ій річниці заснування Черкаської області.

На початку наступного року Черкаська область відзначатиме 60-річчя. До цієї дати в області планується багато різних заходів, але ми також не хочемо стояти осторонь. Тому змагання з автомобільного слалому присвячуємо 60-ій річниці заснування Черкащини, – каже організатор змагань, керівник обласної громадської організації „Автомобільний клубу «Черкаси» Андрій Яроменко. – Важливу дату й відзначати потрібно з розмахом, тож наші змагання охоплять сім міст регіону.

До переліку «міст-щасливчиків» окрім Черкас, потрапили ще Сміла, Чигирин, Канів, Золотоноша, Умань, Корсунь-Шевченківський.

Старт перегонів навесні, а фінал – аж восени! Можу запевнити, що таких змагань в нашій області ще не було. Звісно, перегони влаштовувалися не раз, але в значно менших масштабах, – додає Андрій Яроменко.

Варто зазначити, що востаннє автолюбителі збиралися на закритих майданчиках під час зимового чемпіонату Черкас зі слалому. Тоді, кожен з трьох етапів збирав не менше, ніж по тридцять автівок. Тому організатори сподіваються, що на всіх етапах Національних змагань учасників буде значно більше! Тим паче, участь у перегонах безкоштовна й відкрита для всіх охочих.

– Слалом – це доступний різновид автомобільного спорту, – запевняє Андрій. – Не обов’язково бути професіоналом, щоб виїхати на нашу трасу, можна просто мати хороші навички водіння і вже сміливо претендувати на перемогу. Тож, якщо маєте авто й бажаєте помірятися своїм вмінням маневрувати між перешкодами, ласкаво просимо на автослалом.

Нагадуємо, що перший етап Національних змагань з автослалому відбудеться 27 квітня на вулиці Гагаріна (поблизу розважального комплексу «Рів’єра»). Програма заходу: 9.00 – тренувальні заїзди, 12.00 – офіційне відкриття, повідомляє сайт АК «Черкаси».