Черкаські більярдисти боролися за «Американський кубок»
Написав Вікторія Хамаза   
Неділя, 14 квітня 2013, 15:35

bilard_berezen_2013_T69jaacHZs0_2

   Черкаські більярдисти визначили найвправнішого у класі «вільна піраміда» та боролися за «Американський кубок».

   Весняний сезон черкаські спортсмени-більярдисти розмежували низкою змагань. Одне з останніх – чемпіонат з більярду у класі «вільна піраміда». Уже не вперше учасники боролися за головний трофей змагань – «Американський кубок». Бадьорі та повні NzrLzIrQ66756657lYспортивного ентузіазму – такими більярдисти-любителі завітали на цю першість. Кращих з кращих майстри кия та фукси вже традиційно визначали у черкаському клубі «7 луза». До участі у чемпіонаті з більярду долучилося 15-ть найвправніших місцевих спортсменів.

   Спочатку змагальники розділилися на дві групи. Найкращі спортсмени, за підсумками групового етапу, потрапляли до чвертьфіналу. Далі більярдисти змагалися за системою до трьох перемог одного зі спортсменів.

   За умовами гри спортсмен має раніше суперника набрати 8-ім очок. За кожну правильно забиту в лузу кулю гравцеві зараховується одне очко. У разі порушення правил до поточного рахунку суперника порушника додається одне очко. Організатором більярдного протистояння уже традиційно є організація «Більярд Черкаси».

    Протистояння було не лише тривалим але й напруженим. Проте вибороти головний трофей змагань «Американський кубок» вдалося лише одному змагальнику – Сергію Костюкевичу. Срібло змагань виборов Юрій Качалов, бронзу – Сергій Крижанівський. Пропонуємо вашій увазі турнірну таблицю змагань у класі «вільна піраміда».

bilard_berezen_2013_T69jaacHZs0_1