В Умані пройшов Всеукраїнський конкурс спортивного бального танцю
Написав Administrator   
Середа, 03 квітня 2013, 19:11

fuuuhttpuman.infouuuuuu877889988

Днями в Умані пройшов Всеукраїнський конкурс зі спортивного бального танцю. Понад 300 учасників віком від 4 до 25 років змагалися у латиноамериканській та європейській програмах.

Tshttpuman.info2eg1V_CEQ_400x647Танцівники зі Сміли, Христинівки, Умані, Гайсина, Житомира та Кам’янки змагались у майстерності у трьох відділеннях – дебютанти; учасники класу N та учасники класу Е і D.

– Умань представляли на змаганнях 4 танцювальних колективи, – каже один із організаторів конкурсу Дмитро Ткачук, тренер клубу "Art–dance"(Уманська міська гімназія), – Всі учасники гідно презентували свої програми. Ми цілком задоволені результатами.

Не лишив байдужими конкурс і гостей:

– Дуже цікавий конкурс. Окремої уваги заслуговують костюми – яскраві та гарні. Першу половину змагань дивилась на сукні дівчаток. Видно, що до цієї події учасники змагань готувалися не один місяць, – каже гостя змагань, уманчанка Наталя. – Я у захваті! Костюми, шалені танці та запальна музика.

До речі, усі конкурсанти, що демонстрували свої вміння на Всеукраїнському конкурсі зі спортивного бального танцю в Умані отримали медалі та дипломи. Нині ж танцівники готуються до травневого чемпіонату, що пройде в Умані, а також до Всеукраїнських змагань в Одесі, які заплановані на червень.

 

http://uman.info