Губернатор пообіцяв спортивний майданчик селу в Канівському районі до 1 травня
Написав Administrator   
Середа, 27 березня 2013, 16:27

pro7364563748sportmaj

   Голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб дав доручення збудувати багатофункціональний спортивний майданчик у селі Яблунівка Канівського району до 1 травня.

Про це він заявив під час колегії облдержадміністрації 27 березня під час виступу сільського голови Яблунівки Валентини Берегової.


- У селі Яблунівка до 1 травня має бути спортивний майданчик. Багатофункціональний, – сказав керівник області.

Він також дав доручення начальнику управління у справах сім’ї, молоді та спорту Вадиму Березі проконтролювати будівництво майданчика.

   Раніше голова облдержадміністрації повідомляв, що протягом 2013 року в області заплановано збудувати 5 міні-футбольних полів та близько 15 нових багатофункціональних спортивних майданчиків для ігрових видів спорту зі штучним покриттям, які будуть призначені для гри в баскетбол, волейбол, футбол і теніс.

 

Для довідки: на Черкащині у 669 загальноосвітніх навчальних закладах функціонує 752 спортивні майданчики, у тому числі 293 з тренажерним обладнанням та 49 багатофункціональних. Минулого року збудовано 49 багатофункціональних спортивних майданчиків та 6 міні-футбольних полів зі штучним покриттям.

Щодо ремонту доріг, губернатор заявив, що Канівський район має отримати з державного бюджету кошти на рівні минулого року – 3,35 млн гривень.

 

provce.ck.ua