Черкаські прикордонники в когорті кращих самбістів України
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 18 березня 2013, 19:14

sambo-MARA0134_l

   У двадцятку кращих прикордонників потрапила команда черкаських спортсменів на чемпіонаті Державної прикордонної служби з боротьби самбо. 

   Свою силу та міць у черговий раз продемонстрували черкасці. Цього разу честь нашого міста відстоювала команда Черкаського навчального прикордонного центру. За звання кращих наші земляки змагалися на традиційному чемпіонаті Державної прикордонної служби України з боротьби самбо. Суперниками черкасців стали спортсмени із Києва, Львова, Сімферополя, Одеси, Харкова, Луцька та Дніпропетровська. Загалом, поборотися за звання кращих самбістів до Дніпропетровська завітало 90-то спортсменів. Спортивне протистояння прикордонників тривало протягом двох днів, 13-го та 14-го березня.

   Змагальники боролися не лише за місце на п’єдесталі першості, але й за можливість представляти державну прикордонну службу України на чемпіонаті Центральної ради «Динамо» України з боротьби самбо. У підсумку, черкаська команда спромоглася посісти 13-те місце з 22-ух прикордонних загонів України. В особистих заліках нашим спортсменам так і не вдалося зійти на п’єдестал першості. Спортсмени Черкаського навчального центру посіли наступні місця: Олексій Брайон посів 4 місце (вагова категорія 90кг), Роберт Мкртчан  -  5-6 місце (вагова категорія 90кг), Ігор Луговський - 5-6 місце (вагова категорія 100кг).

   Нагадаємо, Чемпіонат Державної прикордонної служби України з боротьби самбо проводиться близько 20 років.