Спортсмен із Черкащини – срібний призер чемпіонату України з пауерліфтингу!
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 18 березня 2013, 10:25

_uPOk0_68Oo

   Пауерліфтер Владислав Баліцький виборов срібло  чемпіонату України.

   Христинівський пауерліфтер Владислав Баліцький поповнив скарбничку нагород Черкащини ще однією медаллю. Незважаючи на юний вік, 17-ть років, спортсмен спромігся довести, що йому під силу дорослі навантаження. Свою вправність та силу христинівський пауерліфтер доводив на Кубку Поділля з жиму лежачи та станової тяги. Суперниками нашого земляка стали найсильніші спортсмени із різних куточків України. Загалом, випробувати свої сили на всеукраїнській першості завітало близько двох сотень найсильніших пауерліфтерів держави.

   Наш земляк, христинівський пауерліфтер Владислав Баліцький, серед суперників не «загубився». Продемонстрував свої вміння та силу. Спортсмен виступав у вправі «станова тяга», де спромігся підняти 205кг у ваговій категорії  75кг та посів почесне друге місце.

75756756756XuURb_MlbNU 

   «Окрім срібла, я виконав норматив кандидата в майстри спорту України за версією GPC. Виконав норматив легко. Я планував взяти 210-215кг, але на другій спробі(195кг) відчув біль в ногах і не захотів брати більше, витягнувши в третій спробі 205кг. Я зрозумів, що треба було замовляти більшу вагу. Не було так важко на змаганнях, як перед ними. Щоб потрапити у вагову категорію треба було скинути 4кг. Я їх дуже важко зігнав, а на змаганнях зрозумів, що треба було залишатись у категорії до 82кг, там я взяв би перше місце зі своїм результатом. Надалі я хочу перейти в вагову категорію до 82кг та виконати норматив на майстра спорту та підняти 230кг»,  – ділиться Владислав Баліцький, пауерліфтер.