Встановлено рекорд Черкас з плавання
Написав Юлія Порпленко   
П'ятниця, 15 березня 2013, 11:50

1plavannia

   У Черкасах відбувся Відкритий чемпіонат міста з плавання серед юнаків та дівчат. Протягом двох днів з поміж 147-ми плавців судді визначали найкращих. Згідно з програмою змагань, спортсмени різними стилями долали 50, 100, 200 метрів водної дистанції. Не обійшлось і без високих досягнень.    10-ти разовий рекордсмен області  - Артур Науменко показав найкращий результат на дистанції 50 метрів батерфляєм.


2plavanija

Юний рекордсмен Черкас з плавання - Артур Науменко

   Артур Науменко 4 роки тому зрозумів : вода - це його стихія.  Спортсмен за 2012-2013 навчальні роки зумів встановити більше 10 рекордів області! Відкритий чемпіонат Черкас з плавання став не винятком. На змаганнях девятирічний плавець додав до свого арсеналу черговий найкращий результат:  50 метрів батерфляєм він подолав за 37,5 секунди - це рекорд змагань.

Вийшовши на дистанцію 100 метрів, Науменко, залишив позаду суперників і знову став показав найкращий час – 1 хв та 28,5 сотих секунди. Спортсмен ділиться секретом успіху. Головне-вірити в себе.


   Чемпіонат міста з плавання 2 дні тримав у напрузі його учасників.   У першій частині змагань – молодша вікова група різними стилями долала 50-ти метрову дистанцію. Старші ж учасники підкорювали п’ятдесяти та  двохсотметрівку.  У другий день усі спортсмени пропливали на час 100 метрів.