Черкаська спортсменка увійшла у рейтинг найкрасивіших жінок країни
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 13 березня 2013, 13:04

333MWtiuV3zv7I

   Черкаська фітнесистка Анна Круковська увійшла у ТОР-100 найкрасивіших жінок України.

   Настя Камєнскіх, Ані Лорак, Міла Куніс – ці зірки одні із небагатьох, хто увійшов у рейтинг найкрасивіших жінок України. У число народних красунь цього року потрапила і черкаська фітнесистка Анна Круковська. Для дівчини подібна «номінація» стала неабиякою несподіванкою.

   «Я просто блукала Інтернетом і випадково натрапила на сайт всеукраїнського проекту «Найкрасивіші дівчата України». Для мене було повною несподіванкою серед зірок побачити своє обличчя. Справді неочікувано та приємно, що у моїй колекції титулів тепер є й такий», – ділиться Анна Круковська, фітнесистка.

444catalog_ExyP5w 

   Найкрасивіших дівчат України визначали за низкою критеріїв, серед яких: зовнішній вигляд, популярність, спортивність та інші. Кожне місто країни мали змогу представляти не більше п’яти красунь. Обличчям Черкас стала фітнесистка Анна Круковська. Найкрасивіших дівчат країни згодом буде запрошено на урочисту церемонію нагородження та для участі у різноманітних благодійних акціях. Подивитися на ТОП-100 красунь країни ви маєте змогу ТУТ.

                                  4544vEGj2tVEE9A